Workshop med kandidater fra Industriel Design og Medialogi

aau

Den 9. december kan din virksomheder møde to profiler fra Aalborg Universitet, der kan skubbe til udviklingen af din virksomhed. Vi søger specifikt virksomheder, der ikke har kendskab til uddannelserne, men ser potentiale i kandidaternes profiler.

Industriel Design laver fysiske produkter med afsæt i brugeren/udfordringerne.

  • Skabe produkter og løsninger, der integrerer produktets funktionalitet, interaktionsflade, konstruktion og materialer med virksomhedens strategi, markedsføring og produktion.
  • Sans for produktdesign og forretningsmæssige aspekter og være i stand til at kombinere de to ting til at skabe løsninger og produkter, der både er innovative og funktionelle.

Medialogi designer IT-programmer med afsæt i brugerens behov.

  • Design og programmering af fx computerspil, interaktive systemer og relateret medieprodukter.
  • Kan evaluere komplekse mediesystemer på baggrund af forsøg og vurdere teknologiens samspil med brugerorienterede aspekter.

Den 9. december kl. 10.00-12.00 afholdes en workshop på Aalborg Universitet, hvor 25 studerende fra hvert af de to studier skal præsentere deres kompetencer for virksomheder.

Det er en mulighed for din virksomhed til at få indsigt i, hvordan disse profiler kan komme på banen i din virksomhed. For de studerende er det en læringsproces i at kunne præsentere deres kompetencer til personer udenfor deres fagområde. De studerende er påbegyndte på deres kandidatuddannelser i efteråret, og der kan derfor være gode samarbejdsmuligheder med dem det næste 1½ år med både projekt, praktik og studiejob.

Vil du vide mere om workshoppen så kontakt:
Kirsten Heisz

Kirsten HeiszErhvervskonsulent

+45 27 15 23 38
kh@vaeksthimmerland.dk

Scroll to Top