Versalift – en virksomhed med mange jobmuligheder

Versalift producerer og sælger effektive mandskabslifte af høj kvalitet, og med afdelinger i hele verden har virksomheden mange forskellige arbejdsopgaver at byde på. Derfor har de nu et mål om altid at have 10-15 elever, imens de også vil være med til at gøre en forskel for andre jobsøgende.

De mange muligheder for forskellige arbejdsopgaver har Søren Rosengren Larsen oplevet, da han efter sin HHX startede i en elevstilling som logistik assistent. Herefter ville han læse videre, men fortsatte samtidig i en stilling som studentermedhjælper. Dette førte til, at han et halvt år inden færdiggørelsen af uddannelsen blev tilbudt en stilling som logistik koordinator, efterfulgt af at han nu er blevet forfremmet til logistik manager.

”Versalift er en virksomhed med gode muligheder for at udvikle sig, og jeg har virkelig oplevet, at de støtter op og giver plads til ens udvikling. Samtidig stræber de også efter selv at udvikle sig ved at være nytænkende og se muligheder frem for begrænsninger” fortæller Søren.

Jobmuligheder for elever og andre jobsøgende

På grund af Versalifts åbenhed for at udvikle sig, stræber de for at få flere elever ind, fordi det både gavner eleverne og virksomheden. Eleverne bliver klogere på deres retning inden for arbejdslivet, imens virksomheden får et frisk pust af nysgerrighed til arbejdsgangen. Med mulighed for læring inden for både salg, logistik, bogholderi, produktion og marketing har virksomheden meget at tilbyde.

Flemmingversalift Scaled

Udover Versalifts arbejde med elever, skaber de også jobmuligheder for andre jobsøgende gennem et godt samarbejde med CKA og jobcenteret. På grund af dette samarbejde startede Flemming Krebs Pedersen for 4 år siden som lagermedarbejder, og han sætter stor pris på denne jobmulighed:

”Her er gode kollegaer og et godt samarbejde afdelingerne i mellem. Alle tog godt i mod mig, da jeg startede, og der er altid en at spørge, hvis man er i tvivl om noget. Jeg havde en del udfordringer med at forstå systemerne til at starte med, men det var der fuld forståelse for” fortæller Flemming.

Versalift er derfor en virksomhed med mange forskellige muligheder, uanset om man er jobsøgende eller ønsker at blive klogere på arbejdslivet ved at søge ind som elev.

Scroll to Top