Vækst via Viden 2.0

Erhverv Væksthimmerland er med i Vækst via Viden, som er et projekt, hvor højtuddannede matches med ledige lokale virksomheder. 

Projektets formål

Vækst via Viden 2.0 er en regional indsats, som har til formål at sikre udvikling og vækst til de nordjyske virksomheder, ved at øge deres adgang til kvalificeret arbejdskraft, herunder højtuddannet arbejdskraft. Dette sker gennem et match mellem studerende/højtuddannede og lokale virksomheder med konkrete udviklingsopgaver.

Som en del af projektet indgår Erhverv Væksthimmerland i en større partnerkreds og et samarbejde på tværs af kommuner, uddannelsesinstitutioner og det nordjyske erhvervsliv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Få hjælp til at finde den rette højtuddannede kandidat

Med Vækst Via Viden får du hjælp til at rekruttere den helt rigtige højtuddannede til at løse jeres opgaver. Hvad enten du søger en færdiguddannet eller studerende profil, så fører vi dig videre i din søgning.

Få dækket nogle af lønudgifterne

Gennem Vækst Via Viden kan du også få adgang til tilskudsordninger, som kan dække alle eller dele af dine lønudgifter ved fuldtidsansættelse af en højtuddannet i en periode afhængig af den ansattes profil.

Case

Gennem projektet Vækst Via Viden har virksomheden Genplast A/S i Farsø oplevet effekten af ny viden i virksomheden gennem ansættelse af en vidensmedarbejder. Virksomheden har ansat produktionsteknologen Nikolaj, som har været medvirkende til at udvikle og vækste virksomheden.

“Den hastighed, vi har udviklet os de sidste par år, havde ikke været muligt – overhovedet endda, hvis jeg selv skulle have gjort det”. – Stig Nielsen, Genplast

Nikolaj startede hos Genplast i studiepraktik, hvor han arbejdede med et projekt. Herefter blev han ansat i et pilotprojekt, som har ført til en ordinær ansættelse. Se videoen om Genplasts deltagelse i projektet og værdien i ansættelsen af Nikolaj.

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge Vækst via Viden, så kontakt:

HjemmesideF e1717509659972

Flemming Jensen

Erhvervskonsulent

+45 41 80 22 20
fj@vaeksthimmerland.dk

Scroll to Top