StartUp Club

Er du iværksætter eller drømmer du om at blive det? Vi tilbyder gratis vejledning, kontakt til kompetente rådgivere og et stærkt netværk med andre iværksættere i Vesthimmerland.

Hvorfor StartUp Club og hvem henvender det sig til?

StartUp Club er blevet lanceret, da man i Nordjylland tror på, at iværksætterlysten og de gode idéer er med til at skabe morgendagens løsninger og nye arbejdspladser. Vi ved, at man med professionel sparring og vejledning i opstarten har de bedste forudsætninger for at lykkes og få den mest bæredygtige forretningsplan.

Derfor har de 11 nordjyske erhvervskontorer og Erhvervshuset i fællesskab, som noget helt unikt for Nordjylland, skabt StartUp Club. Et fælles iværksætter tiltag forankret i de nordjyske kommuner for vores iværksættere, som vi ønsker at give de bedste muligheder for at skabe egen virksomhed.

StartUp Club er for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed eller så småt er i gang. Du har idéen og konceptet, men ønsker professionel og uvildig vejledning i din opstart.

Du får vejledning og sparring hos dit lokale erhvervskontor til din forretningsplan og idé. Vi hjælper dig samtidig videre i StartUp Club, hvor du har mulighed for at få op til 3×2 timers rådgivning hos de private rådgivere, som du måtte ønske; f.eks. advokat, revisor og markedsføringsbureau osv. Du kan vælge mellem de mange private rådgivere, som har takket ja til at være en del af StartUp Club i Vesthimmerland.

Ønsker du at få gjort drømmen om egen virksomhed til virkelighed, så kontakt dit lokale erhvervskontor. Alle nordjyske erhvervskontorer står klar til at hjælpe dig på vej og kan via en screening bringe dig videre i StartUp Club.

 

StartUp Clubs hovedformål

  • Bliv en del af StartUp Club – klubben for alle nordjyder med en skaberlyst og drømmen om egen virksomhed
  • Et unikt nordjysk tilbud for nye iværksættere
  • Du får professionel vejledning fra rådgivere, der kan svare på alle dine praktiske spørgsmål og kvalificere din forretningsplan
  • Styrk din opstart og få afklaret dine spørgsmål hos professionelle, der står klar til at vejlede dig

StartUp Club forløb

Et forløb hos StartUp Club begynder med en rådgivningstime ved en erhvervskonsulent fra Erhverv Væksthimmerland, hvor der sker en afklaring af forretningsidéen. En fælles beslutning, udfra afklaringen mellem iværksætter og erhvervskonsulet, om StartUp Club er næste skridt på vejen. Herefter afklares, hvilket behov for rådgivning der er, og din erhvervskonsulent sætter dig i kontakt med de valgte rådgivere. Efter afviklede rådgivningstimer afholdes der en opfølgningssamtale med erhvervskonsulenten, hvor der kan tales om fremtidige muligheder.

 

Model af StartUp Club

Liste over rådgivere i Vesthimmerland Kommune

Revisorere

Beierholm  – Aars og Farsø

Danrevi – Løgstør

Revision+ – Aars og Løgstør

ABL Revision – Aalestrup

Advokater

Advokatfirmaet Himmerland – Aars

Kjær Advokatfirma – Løgstør

Markedsføring

MarketingBasen – Aars

Design og tryk

Dathoprint Tryk og reklame – Aars

Fotograf

Foto-Lab – Aars

Landbrug 

LMO – Aars

Patenter, varemærker, markedsføringsloven

Larsen og Birkeholm

 

Forretningsudvikling

Malling & Co. – Hadsund

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information, eller hvis du ønsker at booke en gratis rådgivningstime hos en af konsulenterne hos Erhverv Væksthimmerland. 

Til forsiden