Go Vest

Vejen til vækst gennem tiltrækning af international højtuddannet arbejdskraft.

Har du et ønske om at øge din virksomheds kompetencefelt, eksport, konkurrenceevne eller generelt har mangel på arbejdskraft? Så kan tiltrækning og rekruttering af internationale talenter være en oplagt mulighed, der kan være med til at vækste din virksomhed.

Vi bygger bro mellem din virksomhed og internationale talenter

I Go Vest-projektet arbejder vi for at sikre en øget talenttiltrækning til det vesthimmerlandske erhvervsliv. Vi har et stærkt samarbejde med flere organisationer og vidensinstitutioner, som er med til at sikre de rette kvalifikationer til netop din virksomhed.

Vi ved, at rekrutteringen af internationale talenter kan være en vanskelig proces. Derfor står projektets rekrutteringsspecialister klar med den rette viden og værktøjer til at guide din virksomhed gennem hele processen – lige fra tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af kandidaten.

Virksomhedspakken – Et skræddersyet forløb

Med projektet har du som virksomhed nu mulighed for at tage del i et unikt tilbud om behovsafdækning – en såkaldt skræddersyet virksomhedspakke uden beregning.

Vores rekrutteringsspecialister kommer ud til din virksomhed til en uforpligtende snak omkring de specifikke muligheder, der ligger forud for din virksomhed, og sammen lægger vi en konkret plan. Med projektet får du som virksomhed:

  • Behovsafdækning- og analyse af din virksomhed
  • Hjælp til pre- og onboardingsforløb
  • Deltagelse i inspirerende fyraftensmøder
  • Muligheden for tilskudsordninger
  • Tilbud om mentorordning
  • Danskkurser til kandidaten
Hent Go Vest Projektbeskrivelse
Vil din virksomhed med på guldrejsen, eller ønsker du at høre mere om projektet, er du velkommen til at kontakte:
Kirsten Heisz
Kirsten HeiszErhvervskonsulent
+45 27 15 23 38
kh@vaeksthimmerland.dk
Virksomhedscases

Herunder kan du læse om række en af virksomhedscases i forbindelse med Go Vest-projektet.

Du kan bl.a. møde virksomheden UniqueBeds Aps, der gennem projektet ansatte en kandidat med et ønske om at nå ud på det tyske marked. Læs om innovationsvirksomheden Thorsen Teknik A/S, der har fået ansat to kandidater og styrket deres internationalisering. Du kan også se videoen omkring Outline Vinduer A/S og den vækst, som ansættelsen af internationale talenter kan føre til.

Relaterede sider

Virksomhedspakken

Deltagende Virksomheder