Virksomhedspakke - Vi hjælper dig på vej

Som en del af Go Vest projektet får din virksomhed mulighed for at møde en række kvalificerede og kompetente internationale kandidater. Gennem dialog og fælles sparring sikrer vi i fællesskab et match med den helt rette kandidat.

For at sikre, at vi kan understøtte dig og din virksomhed på bedst mulig vis, har vi udarbejdet en virksomhedspakke, som bliver skræddersyet efter din virksomheds behov og uden beregning.

Pakken består af en kombination af indsatser og aktiviteter, som skal sikre tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af de rette kompetencer. Gennem projektet vil du derfor, hvis du ønsker, blive mødt af projektets erfarne rekrutteringseksperter. For at skabe de bedst mulige rammer kommer vores eksperter ud til dig, til et uforpligtende kaffemøde, og hjælper jer godt på vej.

Det får din virksomhed gennem Go Vest

Trin 1
Rekruttering

Rekruttering af de rette specialiserede kompetencer
Gennem en undersøgelse af din virksomheds specifikke behov og ønsker kan vi sammen blive klogere. På baggrund af et uforpligtende møde udarbejder vores rekrutteringsekspert en detaljeret behovsanalyse af din virksomhed, som har til formål at afdække den daglige praksis og mulighed for eventuelle kompetenceløft.

Trin 2
Onboarding og fastholdelse

Preboarding, onboarding og fastholdelse
Din virksomhed får hjælp til pre- og onboarding samt fastholdelse af medarbejdere - både når det gælder det praktiske, organisatoriske, faglige og sociale.

Med en ansættelse af en international kandidat undersøges understøttende muligheder for løntilskud, virksomhedspraktik mm. Vi guider dig og din virksomhed gennem processen og hjælper med at udarbejde en kontrakt og opfølgende aftaler samt forløb.

Trin 3
Workshops og netværk

Du bliver inviteret til workshops og kompetence forløb sammen med øvrige Go Vest virksomheder, og på denne måde bliver du en del af et større netværk bestående af forskellige erhvervsprofiler med mulighed for sparring.

Med de forskellige workshops vil der bl.a. være fokus på emnerne onboarding, fastholdelse, virksomhedskultur, kompetenceudvikling, behovsanalyse, det sociale efter arbejde, kommunikation, et internationalt mindset mm.

Trin 4
Mentoring

Som en del af projektet kan vi tilbyde din virksomhed at blive tilknyttet en mentor, der deler ud af sine erfaringer og viden inden for ansættelsen af internationale højtuddannede medarbejdere. Der vil løbende under forløbet blive afholdt møder med mentor.

Trin 5
Synlighed og profilering

Din virksomhed bliver markedsført som en aktiv del af Go Vest og profileret på hjemmesiden samt sociale medier. Projektet er ligeledes interesseret i at formidle de gode historier i forbindelse med rekruttering, og udarbejder derfor løbende virksomhedsportrætter og artikler omkring forløb og ansættelser af internationale kandidater.

Relevante cases

Danskundervisning og en åben arbejdsgiver: Sådan faldt Adrian fra Rumænien til hos Torben fra Farsø

Hvis ledige, højtuddannede udlændinge skal rekrutteres til virksomheder, skal sproget være på plads, og virksomheden gearet...

Individuelle forløb og en håndholdt indsat har været vejen til succes for lokale virksomheder i Go Vest-projektet

Efter tre år er det lokalt forankrede EU-rekrutteringsprojektet, Go Vest, nået til vejs ende, og projektet er kommet godt i...

Vesthimmerlands øgede fokus på grøn omstilling tiltrækker internationale kandidater

Væksten i erhvervslivet samt det øgede fokus på den grønne omstilling giver udfordringer i forhold til at tiltrække den...
Scroll to Top