Vi er her for at hjælpe dig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean nec hendrerit urna. Sed ut elit at sapien dictum aliquet. Cras tristique elementum ex id fermentum. Praesent a dapibus ipsum. In hac habitasse platea dictumst. Donec laoreet augue justo, vitae elementum nisl malesuada sit amet. Ut sit amet nunc ac tellus tempor maximus ut a tellus.

Dan Skovgaard
Dan SkovgaardErhvervschef
Dan leder til dagligt erhvervskontoret og er tovholder på samarbejdet mellem de fire erhvervsforeninger, kommunen og de eksterne samarbejdspartnere herunder Erhvervshus Nordjylland, Destination Himmerland og BRN.

Dan arbejder primært med etablerede virksomheder og er meget engageret i indsatserne omkring digitalisering og digital transformation.
Dan er engageret i det nordjyske netværk af erhvervschefer (NES) og sidder pt. som formand for netværket. Han har arbejdet med erhvervsfremme i 15 år og har erfaring fra både industrien, IT-branchen og Teknologisk Institut forud for dette. Dan er uddannet Cand. Merc. fra Aalborg Universitet.

Dan har sammen med en række ildsjæle fra Aars og omegn startet en brætspilsforening for folk af alle aldre. Foreningen mødes hver onsdag på Aars Bibliotek.

Kirsten Heitsz
Kirsten HeitszErhvervskonsulent
Kirsten har ansvaret for det strategiske område ”arbejdskraft”. Under dette område hører projektet Go Vest – tiltrækning af højtuddannet udenlandsk arbejdskraft til Vesthimmerland. Kirsten hjælper gerne virksomhederne med at finde praktikanter og studiejobbere.

Kirsten har også den generelle kontakt og vejledning til etablerede virksomheder og har fokus på udvikling og vækst i erhvervsvirksomhederne i Vesthimmerlands Kommune.

Og med erfaring fra den finansielle sektor kan Kirsten specielt bidrage til drøftelser omkring finansiering og drift.
Har du lyst til at deltage i Netværk Væksthimmerlands ejerledernetværk, kan du kontakte Kirsten og høre mere om mulighederne.

Kirsten tilbringer gerne fritiden med udeliv med motion – golf, cykling, gåture. Samtidig nyder hun sit store netværk i Vesthimmerland, hvor hun bor.

Søren Rigborg
Søren RigborgErhvervskonsulent
Søren har ansvaret for iværkstætteri hos Erhverv Væksthimmerland, og det er oftest Søren du møder, når du søger iværksættervejledning og sparring om en ny forretningsidé. Søren har også ansvaret for at afholde netværksmøder for iværksættere.

Søren har en baggrund indenfor marketing & salg og kan specielt bidrage til drøftelser omkring branding, digitalisering, go-to-market strategi og udvikling.

Når Søren ikke er på kontoret, bruger han det meste af sin tid på det maritime; både som formand for Maritim Center Skive, bestyrelsesmedlem i Skive Sejlklub og som tursejler på fjorden.

Rebecca Knudsen
Rebecca KnudsenErhvervskonsulent
Rebecca har ansvaret for området ”den grønne omstilling” og er med til at varetage kommunikationsopgaver der skal synliggøre aktiviteterne i og omkring Erhverv Væksthimmerland.

Desuden har hun ansvaret for at Erhverv Væksthimmerlands grønne strategi. Hun vil være en del af bæredygtige erhvervsgrupper, rekrutterer virksomheder til at blive en del af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark, samt hjælpe virksomheder videre med grønne tiltag gennem grønne projektmidler.

På kommunikationsfronten skal Rebecca, blandt andet, sikre at virksomhederne i Vesthimmerland er opdateret omkring relevante medfinansieringsprogrammer, nye erhvervstendenser samt tips og tricks til udvikling og erhvervsfremme.

Når Rebecca ikke er på kontoret, bruger hun en stor del af sin fritid med venner og familien, og elsker at afprøve nye aktiviteter og sportsgrene.

Berit Jespsen
Berit JespsenAdministrativ medarbejder
Berit er vores administrative blæksprutte.

Join The 540,000+ Satisfied Customers!

BUY AVADA NOW!