Digitalisering som strategisk fokusområde

Er din virksomheds digitalisering f.eks. indførelsen af automatiseringsprocesser i produktionen eller nye administrative systemer, der letter arbejdsgange og binder data sammen, fra flere kilder? I dag er mange virksomheder optaget af den digitale dagsorden, som tager mulighederne til et helt nyt niveau, hvor der skabes værdi af opsamlede data. Det vi kalder digital transformation.

Vi har hos Erhverv Væksthimmerland arbejdet intenst med denne dagsorden i en årrække, hvor større projektindsatser har hjulpet en række af vores virksomheder til en højere digital modenhed og til implementering af helt konkrete løsninger. Erfaringerne fra disse projekter, primært ”NordVest Smart Production”, og samarbejdet med eksperter bl.a. forskere fra Aalborg Universitet har tydeliggjort, at den digitale dagsorden er og bør være højt prioriteret hos virksomheder i alle brancher.

Hos Erhverv Væksthimmerland tilbyder vi gratis og uvildig sparring til de virksomheder, som vil arbejde med digitalisering og digital transformation.

Vi kan blandt andet hjælpe dig hvis,

  • du søger viden og seneste trends inden for digitalisering og digital transformation.
  • du er nysgerrig på hvilke finansieringsmuligheder, der findes.
  • du søger netværk på tværs af brancher i Vesthimmerland.
  • der er noget helt tredje inden for den digitale dagsorden, du søger.

Vil du høre mere om hvordan, vi kan hjælpe dig, så kontakt

Søren Rigborg
Søren RigborgErhvervskonsulent
+45 61 62 81 67
sr@vaeksthimmerland.dk