Velkommen til Erhverv Væksthimmmerland

Erhverv Væksthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes lokale erhvervskontor. Vi tilbyder gratis, uforpligtende og fortrolig erhvervsservice til alle erhvervsdrivende eller potentielt kommende erhvervsdrivende i Vesthimmerland.

COLOURBOX19286004 scaled 1

Vi arbejder for at skabe vækst og udvikling

Erhverv Væksthimmerland er den lokale erhvervsfremmeaktør i Vesthimmerlands Kommune. Vi vejleder virksomheder og iværksættere, igangsætter erhvervsudviklingsprojekter og samarbejder bredt med en vifte af aktører for at fremme det lokale erhvervsliv.

Vi skaber værdi for virksomheder gennem opsøgende og aktive indsatser, arrangementer og netværksaktiviteter.

Erhverv Væksthimmerlands bestyrelse

I bestyrelsesåret 2023-2024 består bestyrelsen af følgende medlemmer:

  • Formand, Henrik Christensen, Adm. Direktør og ejer hos HMC – byg og anlæg A/S
  • Næstformand, Jens Sørensen, Senior Adviser Inwido Denmark A/S
  • Dennis Rasmussen, indehaver af LSM Steel Construction
  • Per Bisgaard, Byrådsmedlem i Vesthimmerlands Kommune
  • Erik Dueholm, Fabrikschef hos Fjelsø Entreprise A/S
  • Preben Kristensen, Chief Operation Officer hos Versalift Danmark A/S
  • Lars Thomsen, Direktør i Sparekassen Danmark
  • Lars Kristensen, Indehaver af Fysiodanmark Aars
  • Per Bach Laursen, repræsentant fra Økonomiudvalget, Borgmester i Vesthimmerlands Kommune
  • Svend Jørgensen, repræsentant fra Økonomiudvalget, Byrådsmedlem i Vesthimmerlands Kommune

Samarbejde

Erhverv Væksthimmerland indgår i en lang række samarbejder både administrativt og strategisk. Fælles for alle vores samarbejder er, at de er centreret omkring at fremme erhvervslivet i Vesthimmerlands Kommune. 

Vi er den lokale indgang til kommune, region, stat, EU, tilskudsprogrammer, erhvervsskoler, vidensinstitutioner og eksperter herunder Det Norddanske EU-kontor, Universitetet, brancheklynger, fonde, styrelser, pengeinstitutter og andre finansieringskilder. Vi holder konstant øje med aktuelle tilskudsordninger, som kan styrke virksomhedernes muligheder for udvikling og vækst.

Som nævnt samarbejder vi med en bred kontaktflade. Herunder kan du finde nogle af dem, som vi har et ekstra tæt samarbejde med.

Vesthimmerlands Kommune

Den største samarbejdspartner er dog Vesthimmerlands Kommune og de forskellige forvaltninger med erhvervskontakt bl.a. Jobcenter Vesthimmerland, udviklingsafdelingen og teknik- og miljøafdelingerne.

Erhvervshus Nordjylland

Vi kan sætte virksomheder i forbindelse med Erhvervshus Nordjylland, der er det specialiserede erhvervsservice tilbud. Også her er der gratis hjælp og vejledning at hente.

Destination Himmerland

Erhverv Væksthimmerland er en tæt samarbejdspartner til turistorganisationen Destination Himmerland, der arbejder for at promovere kendskabet til og turismen i Vesthimmerland og Mariager Fjord kommuner.

De Nordjyske Erhvervskontorer

Vi er endvidere en integreret del af samarbejdet ”De nordjyske erhvervskontorer”, således at mange opgaver kan løses i samarbejde på tværs af kommunegrænser.

University College Nordjylland

Vi har et godt og tæt samarbejde med UCN i forhold til fælles interesse i højtuddannede kandidater.

NordDanmarks EU kontor

Vi har et tæt samarbejde med NordDanmarks EU-kontor, som hjælper dig med EU’s tilskuds- og finansieringsmuligheder. NDEU støtter din innovation og bidrager med at udvikle dine projekter, finde partnere (eksport, import, projekt) og skabe muligheder internationalt.

LAG

LAG-Jammerbugt-Vesthimmerland er en understøttende fødselshjælper til bæredygtige projekter med sigte på at bevare og udvikle eksisterende virksomheder samt etablere nye virksomheder.

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO)

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) er danske virksomheders fælles indgang til risikovillig statslig finansiering. Med professionalisme og internationalt udsyn arbejder vi hver dag for at understøtte de erhvervssucceser, der kan gøre Danmark rigere og verden grønnere.

EIFO yder, i samarbejde med danske banker og finansieringsinstitutter, lån og kautioner til danske virksomheder i alle brancher og på alle stadier af deres udvikling. EIFO har særlige lån til nystartede virksomheder i den tidlige fase af deres udvikling, men også lån egnet til mere modne virksomheder med planer om investering i ny vækst. Står du overfor et ejerskifte, har EIFO stor erfaring i at bidrage til, finansieringen kan falde på plads.

Scroll to Top