Netværk Væksthimmerland

Netværk Væksthimmerland er for ejerledere i Vesthimmerlands Kommune, der ønsker at udvikle sig på det personlige og faglige niveau.

Hvad er Netværk Væksthimmerland?
Netværk Væksthimmerland er et netværk for kun ejerledere i Vesthimmerlands Kommune, der ønsker nytænker, inspiration og udvikling af både dem selv på det personlige plan og fagligt i forhold til virksomheden. Netværket er derfor for udvikling og sparring mellem ejerledere!

Netværket er faciliteret af ekstern facilitator Lars Malling, som sætter forskellige emner på dagsordenen hver gang og yder sparring til din virksomhed.

 

Formål med netværket
Initiativet handler om at give dig muligheden for at udvikle dig som ejerleder. Vi skal naturligvis have det sjovt samtidig med, at vi understøtter og inspirerer hinanden.

Formål med netværket
Netværket er for ejerledere lokalt i Vesthimmerlands Kommune. Formålet er, at netværket skal kunne rumme alle typer af ejerledere, og dermed er det ikke branchebestemt.

Hvorfor et netværk?
Vi arbejder med temaer, som kun ejerledere har, og derfor får vi mest ud af at arbejde med konkrete problemstillinger. Vi lærer af hinandens erfaringer og har et fortroligt sparringsrum. Vi skaber muligheden for vækst og dermed samarbejdsrelationer. Dog er det meget vigtigt at understrege, at dette ikke er et salgsnetværk!

Hvad får du ud af det?
Du får tætte erhvervsrelationer, som står i samme situation som dig. Du får indsigt i de andre ejerlederes udfordringer og succeser. Du får læring og sparring samt input til brug af konkrete værktøjer. Din deltagelse vil bringe dig ny viden for både virksomheden og for dig personligt.

Selve møderne
Møderne afholdes 5 gange årligt fra kl. 16-20 samt et socialt arrangement årligt. Møderne inkluderer 1 times spisning med plads til at netværke. Møderne styres af ekstern facilitator sammen med Erhverv Væksthimmerland, hvor tilgangen til møderne vil være problemløsende med et “værktøj perspektiv”, forstået således, at du får noget brugbart med hjem. Eksterne eksperter inddrages også for at få dybere indsigt i nogle af emnerne.

Pris
Prisen for at deltage i ejerledernetværket i et år er 6.000kr. + moms.

 

Kontakt Kirsten Heisz for interesse på kh@vaeksthimmerland.dk eller 27152338.

 

 

Til forsiden