Mød kandidaterne

Her kan du læse om de dygtige og ambitiøse kandidater som deltager i Go Vest projektet

Nupur Kawade

Med en stærk uddannelsesbaggrund er jeg klar til at blive en del af den danske arbejdsmarked.

Med en uddannelse i økonomi og samfundsvidenskab, har jeg kompetencer til at arbejde inden for økonomisk analyse, socialøkonomi, økonomisk politik, projektledelse, international politik, globalisering eller administration. For at supplere dette, har jeg erhvervserfaring fra Indien og Danmark inden for lignende områder. Efter 1 års læring af dansk, kan jeg tale sproget i et kontormiljø med nogle få begrænsninger. Jeg er klar til at integrere på det danske arbejdsmarked ved hjælp af Go Vest.

MSc in Development and International Relations
Aalborg University | 09 2017 – 11 2019

MA in Economics
University of Pune (India) | 08 2015 – 07 2017

BA in Economics
University of Pune (India) | 06 2012 – 07 2015

Adrian Bosancu

Aldrig sig aldrig. Alt er muligt, så længe du virkelig tror på det.

Erfaren transportchef indenfor bilindustrien. Jeg har en bred forståelse for forsyningskæden og er en stærk operationsspecialist med fokus på økonomi. Hvis jeg får chancen, er jeg overbevist om, at jeg kan bidrage til væksten i en virksomhed i Vesthimmerland. Jeg ser Vesthimmerlands Kommune som et sted, hvor man kan finde balance mellem arbejds- og privatlivet. Derfor er Go Vest projektet for mig den perfekte mulighed.

International Economic Transactions
Babes Bolyai University (Cluj Napoca, Romania) | 2002 – 2006

Go Vest

Terricka Thomas 

En kooperativ teamplayer, der brænder for at skabe resultater.

Jeg har over 10 års erfaring og viden indenfor markedsføring og HR. Jeg har udviklet færdigheder i SAP CRM, SAP ERP, marketingføring, interkulturel markedsføring, visuel kommunikation og HR og har erfaring med at opbygge stærke marketingprofiler for virksomheder. Jeg er med i Go Vest projektet, fordi jeg gerne vil være en del af det danske arbejdsmarked og med det formål at skabe merværdi og blive integreret i det danske samfund.

SAP ERP Integration of business processes
|2015 – 2015

MA Culture, Communication & Globalization
Aalborg University | 2010 – 2012

BA International Relations & Global Studies
Hendrix College | 2006 – 2010

Zsófia Makra

Søger nye udfordringer inden for kommunikation, projektledelse og administration.

Ved hjælp af Go Vest projektet kan jeg anvende mine tidligere arbejdserfaringer, da projektet ikke kun hjælper mig med at lære det danske sprog på et højere niveau, men også præsenterer mig for interessante jobmuligheder uden for Aalborg. Jeg mener, at jeg kan bidrage med en international tankegang. Jeg kan med min viden om, hvordan man styrer forskellige databehandlingssystemer og min involvering i projektledelse være nyttig inden for forskellige forretningsområder og brancher.

 Faculty of Law
University of Ljubljana (Slovenia)| 2014 – 2015

Faculty of Law
ELTE University (Budapest, Hungary) | 2012 – 2020

Alejandra De La Roche

Intellektuel nysgerrighed og problemløser med stærke analytiske færdigheder.

Jeg ønsker at få mig et job inden for markedsføring, forretningsadministration, bæredygtighed, digital kommunikation og udenrigshandel. Jeg har boet i Danmark i de sidste tre år. Udover at gennemføre mine kandidatstudier i International Markedsføring, har jeg ihærdigt arbejdet på at blive kulturel integreret i det danske samfund ved at lære sproget og udføre frivilligt arbejde.

MSc in International Marketing
Aalborg University | 06 2019

International Business Administration
University of Ibagué, Colombia | 12 2012

Financial Administration
University of Ibagué, Colombia | 06 2008

Giulietta Alfonso

Omfattende international erfaring med account management og kundesupport

Jeg har et meget stort drive og, takket være den har jeg videreudviklet min karriere, som har været i større multinationale virksomheder. Jeg flyttede til Danmark efter at have undersøgt hvilke lande, der ville passe til mine værdier og mål i livet. Ved at deltage i Go Vest projektet håber jeg at finde job i en virksomhed, hvor mine erfaringer og kompetencer kan være et aktiv og dermed bidrage til vækst og samtidig udvikle mig personligt. 

Psykologi og Samfundsvidenskab

Cork College of Commerce | 2015 – 2016

Korrespondent for Forretningsekspert og Fremmedsprog

Emanuela Loi School (Nettuno, Italien) | 2003

 

Raza Yousofy

Stærk uddannelse og erfaring indenfor IT og teknologi

IT har altid været min store interesse, og jeg har altid gjort meget for at tilegne mig ny viden. Jeg har arbejdet med computer og netværk i næsten 5 år. Derudover, har jeg været ansat i flere forskellige jobs og har et bredt kompetencefelt. Jeg er social og har altid et smil på læben. Jeg er samvittighedsfuld, grundig og lærerig og arbejder godt alene såvel som i et team. Jeg er selvstændig og har en høj arbejdsmoral. Mit ønske er at udvide mit netværk og være en del af det danske arbejdsmarked, hvorfor Go Vest er en glimrende mulighed for mig.

Data and Communication
Techcollege Aalborg  09 2017 – 06 2020

Information and Communication Technologies
Kermanshah University (Iran) | 09 2009 – 03 2012

 

Oksana Vasylenko

Kreativ og initiativrig designer  

Jeg har færdigheder og kompetencer inden for indretningsdesign, 3D-modellering og produktvisualisering, der relaterer sig til markedsføring af boligprojektsalg. Jeg har erfaring i at tegne præsentationsbilleder, før produktion, hvilket giver en forståelse for overflade, materiale, farve og lys. For mig er Vesthimmerland den smukke natur, borgerne og mit hjem, hvor jeg ønsker at gøre mit bedste for at bidrage til fællesskabet.

Specialist Diploma – Fine Arts Teacher
Bohdan Khmelnytskyi National University of Cherkasy (Ukraine

BSc in Art Design (Fine Arts)
Bohdan Khmelnytskyi National University of Cherkasy (Ukraine)

 

Christian Pascalau

Specialist inden for online marketing og digital design

Specialist inden for online marketing og digital design med erfaring i optimering af hjemmesider og skabe visuelt indhold, som forbedrer brugeroplevelsen. Jeg søger et job inden for digital markedsføring og digital konceptudvikling. Jeg er den del af Go Vest-projektet, fordi jeg ser det som en god mulighed for at komme i kontakt med og lære mere om de lokale virksomheder.

MSc Information Architecture
Aalborg University | 2019 – 2020

Digital Concept Development
University College Nordjylland | 2017 – 2019

Multimedia Design & Communication
University College Nordjylland | 2015 – 2017

Bachelor in Psychology
Aurel Vlaicu University (Romania) | 2010 – 2013

Oana Sandulescu Jensen

Som commercial manager med over syv års erhvervserfaring inden for biogasområdet, er jeg overbevist om, at jeg med den erfaring vil være et værdifuldt aktiv for en virksomhed. Jeg deltager i Go Vest-projektet, da jeg ser det som en god mulighed for at få et job i en virksomhed fra Vesthimmerland, hvor jeg også er bosat. Projektet giver mig også en mulighed for, gennem målrettede kurser, at få indsigt i det danske arbejdsmiljø, såvel som at lære det danske sprog. 

BSc in Electrical Engineering
University Politechnica (Bucharest, Romania) | 1992 – 1997

Vi kan med stor glæde fortælle, at Aurora er startet i nyt job hos Outline Vinduer A/S, som er en af de deltagende virksomheder i Go Vest-projektet 

Aurora Salmun Prawiradinata

Ingeniør med en holistisk tankegang, der bliver motiveret af optimeringsproblemløsninger

Jeg har en stærk uddannelsesmæssig baggrund inden for områder, som dækker drift- og produktionsplanlægning, logistik, forsyningskæde og risikostyring. Jeg er en åbensindet og entusiastisk person. Min nysgerrighed skaber min vilje til at lære og udvide min videnshorisont. Med Go Vest projektet ønsker jeg at udvide mit netværk og komme personligt i kontakt med virksomheder.

MSc Operations and Supply Chain Management
Aalborg University | 09 2017 – 06 2019

BSc Industrial Engineering
Trisakti University (Indonesia) | 09 2003 – 03 2009

 

Go Vest is funded by EU and is a collaboration between the Municipality of Vesthimmerland, Jobcenter Vesthimmerland and Erhverv Væksthimmerland