Mød kandidaterne

Her kan du læse om de dygtige og ambitiøse kandidater som deltager i Go Vest projektet

Nupur Kawade

Af natur meget motiveret, empatisk og nysgerrig person.

Jeg har mere end et års relevant erhvervserfaring inden for projektledelse. Siden jeg flyttede til Danmark har jeg været gennem en personlig udvikling, der har lært mig at være en team player, men stadig også at være selvstændig. Jeg er tilpasningsparat og ønsker et liv med konstant selvudvikling og læring. Jeg ønsker at blive integreret på det danske arbejdsmarked og udvide mit netværk. Mit mål er at arbejde i offentlig administration, projektadministration, fundraising, PR, kommunikation eller forskning. 

MSc in Development and International Relations
Aalborg University | 09 2017 – 11 2019

MA in Economics
University of Pune (India) | 08 2015 – 07 2017

BA in Economics
University of Pune (India) | 06 2012 – 07 2015

Adrian Bosancu

Aldrig sig aldrig. Alt er muligt, så længe du virkelig tror på det.

Erfaren transportchef inden for bilindustrien. Jeg har en bred forståelse for forsyningskæden og er en stærk operationsspecialist med fokus på økonomi. Hvis jeg får chancen, er jeg overbevist om, at jeg kan bidrage til væksten i en virksomhed i Vesthimmerland. Jeg ser Vesthimmerlands Kommune som et sted, hvor man kan finde balance mellem arbejds- og privatlivet. Derfor er Go Vest projektet for mig den perfekte mulighed.

International Economic Transactions
Babes Bolyai University (Cluj Napoca, Romania) | 2002 – 2006

Terricka Thomas

En kooperativ teamplayer, der brænder for at skabe resultater.

Jeg har over 10 års erfaring og viden indenfor markedsføring og HR. Jeg har udviklet færdigheder i SAP CRM, SAP ERP, marketingføring, interkulturel markedsføring, visuel kommunikation og HR og har erfaring med at opbygge stærke marketingprofiler for virksomheder. Jeg er med i Go Vest projektet, fordi jeg gerne vil være en del af det danske arbejdsmarked og med det formål at skabe merværdi og blive integreret i det danske samfund.

SAP ERP Integration of business processes
|2015 – 2015

MA Culture, Communication & Globalization
Aalborg University | 2010 – 2012

BA International Relations & Global Studies
Hendrix College | 2006 – 2010

Zsófia Makra

Søger nye udfordringer inden for kommunikation, projektledelse og administration.

Ved hjælp af Go Vest projektet kan jeg anvende mine tidligere arbejdserfaringer, da projektet ikke kun hjælper mig med at lære det danske sprog på et højere niveau, men også præsenterer mig for interessante jobmuligheder uden for Aalborg. Jeg mener, at jeg kan bidrage med en international tankegang. Jeg kan med min viden om, hvordan man styrer forskellige databehandlingssystemer og min involvering i projektledelse være nyttig inden for forskellige forretningsområder og brancher.

 Faculty of Law
University of Ljubljana (Slovenia)| 2014 – 2015

Faculty of Law
ELTE University (Budapest, Hungary) | 2012 – 2020

Alejandra De La Roche

Intellektuel nysgerrighed og problemløser med stærke analytiske færdigheder.

Jeg ønsker at få mig et job inden for markedsføring, forretningsadministration, bæredygtighed, digital kommunikation og udenrigshandel. Jeg har boet i Danmark i de sidste tre år. Udover at gennemføre mine kandidatstudier i International Markedsføring, har jeg ihærdigt arbejdet på at blive kulturel integreret i det danske samfund ved at lære sproget og udføre frivilligt arbejde.

MSc in International Marketing
Aalborg University | 06 2019

International Business Administration
University of Ibagué, Colombia | 12 2012

Financial Administration
University of Ibagué, Colombia | 06 2008

Giulietta Alfonso

Omfattende international erfaring med accountmanagement og kundesupport

Jeg har et meget stort drive og, takket være den har jeg videreudviklet min karriere, som har været i større multinationale virksomheder. Jeg flyttede til Danmark efter at have undersøgt hvilke lande, der ville passe til mine værdier og mål i livet. Ved at deltage i Go Vest projektet håber jeg at finde job i en virksomhed, hvor mine erfaringer og kompetencer kan være et aktiv og dermed bidrage til vækst og samtidig udvikle mig personligt. 

Psykologi og Samfundsvidenskab

Cork College of Commerce | 2015 – 2016

Korrespondent for Forretningsekspert og Fremmedsprog

Emanuela Loi School (Nettuno, Italien) | 2003

 

Raza Yousofy

Stærk uddannelse og erfaring baggrund inden for IT og teknologi

IT har altid været min store interesse, og jeg har altid gjort meget for at tilegne mig ny viden. Jeg har arbejdet med computer og netværk i næsten 5 år. Derudover, har jeg arbejdet i flere forskellige jobs og har et bredt kompetencefelt. Jeg er social og har altid et smil på mit ansigt. Jeg er samvittighedsfuld, grundig og lærerig og arbejder godt alene såvel som i et team. Jeg er selvstændig og har en høj arbejdsmoral. Jeg er pligtopfyldende, grundigt og punktlig. Jeg vil udvide mit netværk og være en del af det danske arbejdsmarked, hvorfor Go Vest er en glimrende mulighed for mig.

Data and Communication
Techcollege Aalborg  09 2017 – 06 2020

Information and Communication Technologies
Kermanshah University (Iran) | 09 2009 – 03 2012

 

Vi kan med stor glæde fortælle, at Aurora er startet i nyt job hos Outline Vinduer A/S, som er en af de deltagende virksomheder i Go Vest-projektet 

Aurora Salmun Prawiradinata

Ingeniør med en holistisk tankegang, der bliver motiveret af optimeringsproblemløsninger

Jeg har en stærk uddannelsesmæssig baggrund inden for områder, som dækker drift- og produktionsplanlægning, logistik, forsyningskæde og risikostyring. Jeg er en åbensindet og entusiastisk person. Min nysgerrighed skaber min vilje til at lære og udvide min videnshorisont. Med Go Vest projektet ønsker jeg at udvide mit netværk og komme personligt i kontakt med virksomheder.

MSc Operations and Supply Chain Management
Aalborg University | 09 2017 – 06 2019

BSc Industrial Engineering
Trisakti University (Indonesia) | 09 2003 – 03 2009

 

Go Vest is funded by EU and is a collaboration between the Municipality of Vesthimmerland, Jobcenter Vesthimmerland and Erhverv Væksthimmerland