Lokal virksomhed skifter navn – fra CESCOM til Fellowmind!

CESCOM skifter navn til Fellowmind. Dette sker på baggrund af sammensmeltningen af 15 brands, som har til formål at skabe en fællesplatform, hvor ekspertise og branchekendskab skal deles af én virksomhed.

CESCOM Til Fellowmind E1695728917786 300x200

Business Unit Director for Managed Services Denmark, Jan Betzer Pedersen, er positivt stemt over navneskiftet samt sammensmeltning, og fortæller:

”Vi ville integrere alt i virksomheden, og det er nu lykkes for os. Kundehåndteringssystemer beskæftigede vi os for eksempel ikke med før, men nu dækker vi hele paletten”

Bekymringer er gjort til skamme

Når man vælger at skifte navn, stilles spørgsmålet altid omkring, hvordan kunderne reagerer, men de har udelukkende reageret positivt.

”Kunderne er glade, for nu kan de jo få det hele med. Det samme er kollegaerne, som nu har endnu flere muligheder for at udvikle sig på forretningsområdet” siger Jan Betzer Pedersen

Ifølge ham er det medarbejdernes fortjeneste, at de leverer det til kunderne, som de gør, og med glade medarbejdere følger som regel glade kunder. Derfor er kulturen yderst vigtig for Fellowmind, som følger princippet ”people at heart”, hvor man behandler hinanden med et kærligt hjerte. Derfor er der kun positive tegn at spotte i forbindelse med navneskiftet, og virksomhedens kerneværdier vil fortsat være højt prioriteret.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Fellowmind eller tjekke deres nye hjemmeside: https://www.fellowmindcompany.com/da-dk/

Scroll to Top