Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.
Du er også velkommen til at skrive i kontaktformularen, som du finder i højre side.
Dan Skovgaard

Dan Skovgaard

Erhvervschef

Dan leder til dagligt erhvervskontoret og er tovholder på samarbejdet mellem de fire erhvervsforeninger, kommunen, søsterorganisationerne og de eksterne samarbejdspartnere. Dan er redaktør på erhvervsavisen ”Erhverv Væksthimmerland” og arbejder primært med etablerede virksomheder.   dan@vaeksthimmerland.dk
  +45 21 48 10 34
Kirsten Heisz

Kirsten Heisz

Erhvervskonsulent

Kirsten har ansvaret for aktiviteterne i Iværksætter Væksthimmerland og er den erhvervskonsulent, du oftest vil møde, når du søger iværksættervejledning og sparring om en ny forretningsidé. Det er også Kirsten, der afholder netværksmøderne for iværksættere.
Derudover indgår Kirsten sammen med de andre kolleger i kontakten med, og vejledning til, etablerede virksomheder og løser andre opgaver med henblik på udvikling og vækst for erhvervsvirksomheder i Vesthimmerlands Kommune. 

  kh@vaeksthimmerland.dk
  27 15 23 38
Anne Madsen

Anne Madsen

Erhvervskonsulent

Anne er ansat som erhvervskonsulent og hjælper med kontorets daglige aktiviteter. Hun er med til at arrangere og afholde arrangementer og bistå i virksomhedsbetjening, vejledning af iværksættere samt oprettelse af nye netværk. Anne er ansvarlig for al kommunikation og arbejder med at opdatere nyhedsbreve, hjemmeside og laver diverse grafiske opgaver. 

  am@vaeksthimmerland.dk
  +45 25 36 20 66

Erhverv Væksthimmerland

Messevej 1A
9600 Aars
Danmark
CVR: 17022601
Telefon: +45 21 48 10 34

Her finder du os

himur