Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.
Dan Skovgaard

Dan Skovgaard

Erhvervschef

Dan leder til dagligt erhvervskontoret og er tovholder på samarbejdet mellem de fire erhvervsforeninger, kommunen og de eksterne samarbejdspartnere herunder Erhvervshus Nordjylland, Destination Himmerland og BRN. Dan arbejder primært med etablerede virksomheder og er meget engageret i indsatserne omkring digitalisering og digital transformation.

Dan er engageret i det nordjyske netværk af erhvervschefer (NES) og sidder pt. som formand for netværket. Han har arbejdet med erhvervsfremme i 15 år og har erfaring fra både industrien, IT-branchen og Teknologisk Institut forud for dette. Dan er uddannet Cand. Merc. fra Aalborg Universitet.

Dan har sammen med en række ildsjæle fra Aars og omegn startet en brætspilsforening for folk af alle aldre. Foreningen mødes hver onsdag på Aars Bibliotek.

  dan@vaeksthimmerland.dk
  +45 21 48 10 34
Kirsten Heisz

Kirsten Heisz

Erhvervskonsulent

Kirsten har ansvaret for det strategiske område ”arbejdskraft”. Under dette område hører projektet Go Vest – tiltrækning af højtuddannet udenlandsk arbejdskraft til Vesthimmerland. Kirsten hjælper gerne virksomhederne med at finde praktikanter og studiejobbere.

Kirsten har også den generelle kontakt og vejledning til etablerede virksomheder og har fokus på udvikling og vækst i erhvervsvirksomhederne i Vesthimmerlands Kommune.
Og med erfaring fra den finansielle sektor kan Kirsten specielt bidrage til drøftelser omkring finansiering og drift.

Har du lyst til at deltage i Netværk Væksthimmerlands ejerledernetværk, kan du kontakte Kirsten og høre mere om mulighederne.

Kirsten tilbringer gerne fritiden med udeliv med motion – golf, cykling, gåture. Samtidig nyder hun sit store netværk i Vesthimmerland, hvor hun bor

  kh@vaeksthimmerland.dk
  +45 27 15 23 38
Søren Rigborg

Søren Rigborg

Erhvervskonsulent

Søren har ansvaret for iværkstætteri hos Erhverv Væksthimmerland, og det er oftest Søren du møder, når du søger iværksættervejledning og sparring om en ny forretningsidé. Søren har også ansvaret for at afholde netværksmøder for iværksættere. Søren er at træffe på kontoret mandag og onsdag samt fredage i lige uger, da han også er ansat på Erhvervsskolerne som virksomhedskonsulent.

Søren har en baggrund indenfor marketing & salg og kan specielt bidrage til drøftelser omkring branding, digitalisering, go-to-market strategi og udvikling.

Når Søren ikke er på kontoret bruger han det meste af sin tid på det maritime; både som formand for Maritim Center Skive, bestyrelsesmedlem i Skive Sejlklub og som tursejler på fjorden.

  sr@vaeksthimmerland.dk
  +45 61 62 81 67
Jannie Valentin Dexter Jakobsen

Jannie Valentin Dexter Jakobsen

Projektkonsulent

Jannie har ansvaret for området ”den grønne omstilling”. Under dette område hører projekterne som Cirkulær Innovation i Partnerskaber og Next Step Himmerland.

Desuden har hun ansvaret for at udarbejde Erhverv Væksthimmerlands nye grønne strategi. Hun vil være en del af bæredygtige erhvervsgrupper, rekrutterer virksomheder til at blive en del af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark, samt hjælpe virksomheder videre med grønne tiltag gennem grønne projektmidler.

Jannie er at træffe på kontoret 1 gang om ugen, da hun også er ansat ved Vesthimmerlands Kommune som projektleder.

Jannie er cand.soc. i Europæiske Studier fra Aalborg Universitet, som hun afsluttede i 2015. Efterfølgende blev hun del af Det Grønne Rejsehold i 2016, hvor hun blev opkvalificeret til at foretage grønne omstillingsprojekter på virksomheder.

I sin fritid bruger Jannie meget af sin tid som politisk aktiv. Hun elsker at gå lange ture i skov og ved strand og dyrker på ugentligt basis forskellige typer af sport.

  jj@vaeksthimmerland.dk
  +45 25 36 20 66
Rebecca Knudsen

Rebecca Knudsen

Kommunikation

Rebecca varetager kommunikations-opgaver der skal synliggøre aktiviteterne i og omkring Erhverv Væksthimmerland.

Kommunikationen skal, blandt andet, sikre at virksomhederne i Vesthimmerland er opdateret omkring relevante medfinansieringsprogrammer, nye erhvervstendenser samt tips og tricks til udvikling og erhvervsfremme.

Rebecca er at træffe på kontoret 1 gang om ugen, da hun også er ansat ved Vesthimmerlands Kommune som udviklingskonsulent.

Når Rebecca ikke er på kontoret, bruger hun en stor del af sin fritid med venner og familien, og elsker at afprøve nye aktiviteter og sportsgrene.

  rk@vaeksthimmerland.dk
Berit Jepsen

Berit Jepsen

Administrativ medarbejder

Berit er vores administrative blæksprutte.

  bj@vaeksthimmerland.dk

Erhverv Væksthimmerland

Messevej 1A
9600 Aars
Danmark
CVR: 17022601
Telefon: +45 21 48 10 34

Her finder du os

himur