Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.

Du er også velkommen til at skrive i kontaktformularen, som du finder i højre side.

Dan Skovgaard

Dan Skovgaard

Erhvervschef

Dan leder til dagligt erhvervskontoret og er tovholder på samarbejdet mellem de fire erhvervsforeninger, kommunen, søsterorganisationerne og de eksterne samarbejdspartnere. Dan er redaktør på erhvervsavisen ”Erhverv Væksthimmerland” og arbejder primært med etablerede virksomheder.

  dan@vaeksthimmerland.dk
  +45 21 48 10 34
Gunvor Mejlholm

Gunvor Mejlholm

Erhvervskonsulent

Gunvor løser en lang række erhvervsservice og projektrelaterede opgaver. Hun indgår som erhvervskonsulent både i vejledningen af iværksættere og etablerede virksomheder. Gunvor er vores tovholder på projekterne “Sammen skaber vi Væksthimmerland” og “Danske turismekompetencer”, og løser endvidere en række forfaldende opgaver sammen med resten af medarbejderne.

  gm@vaeksthimmerland.dk
  +45 28 43 77 72
Anne-Marie Martinsen

Anne-Marie Martinsen

Administrativ medarbejder

Anne-Marie tager telefonen på vores hovednummer og er ”blæksprutten” der binder alle enderne sammen. Hun står for bogholderiet og de praktiske ting omkring vores arrangementer.

  amm@vaeksthimmerland.dk
  +45 98 62 20 66
Emilie Bjarnskov

Emilie Bjarnskov

Kommunikationsmedarbejder

Emilie arbejder for at fremme projektet ”1.000 studiejob i Nordjylland”, hvor der skal skabes en række studiejobs i virksomheder i Vesthimmerland og skabes match til studerende. Emilie er også vores PR og Kommunikationsekspert, der bl.a. har ansvar for vores FaceBook. Hun skriver artikler til erhvervsavisen ”Erhverv Væksthimmerland”, nyhedsbrevet og hjemmesiden.

  eb@vaeksthimmerland.dk
  +45 98 62 20 66
Pernille Nobert Knudsen

Pernille Nobert Knudsen

Projektmedarbejder

Pernille er praktikant frem til og med december 2017 og læser cand.mag. i læring og forandringsprocesser på Aalborg Universitet. Hun er primært tilknyttet et nyopstartet projekt, hvilket i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune, Kulturskolen i Vesthimmerland, Vesthimmerlands Biblioteker, virksomheder, Aalborg Universitet og Erhverv Væksthimmerland, danner rammerne for afholdelse af en Kulturuge i uge 10, 2018.

  pnk@vaeksthimmerland.dk
  +45 30 13 10 83

Kirsten Heisz

Erhvervskonsulent

Ny medarbejder! Kirsten Heisz er ansat pr. den 12. marts 2018 til at koordinere alle aktiviteterne i Iværksætter Væksthimmerland og er den konsulent du oftest vil møde, når du søger iværksættervejledning. Har du behov for sparring på din forretningsidé allerede nu, så er du velkommen til at kontakte en af kontorets øvrige medarbejdere.

  kh@vaeksthimmerland.dk

Erhverv Væksthimmerland

Messevej 1A
9600 Aars
Danmark
CVR: 17022601

Hovednummer: +45 98 62 20 66

Her finder du os

himur

Nyhedsbrev

Nyheder og arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vores seneste nyheder og kommende arrangementer.Kontakt os

Kontakt os

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.

Skriv i formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.