Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.
Dan Skovgaard

Dan Skovgaard

Erhvervschef

Dan leder til dagligt erhvervskontoret og er tovholder på samarbejdet mellem de fire erhvervsforeninger, kommunen og de eksterne samarbejdspartnere herunder Erhvervshus Nordjylland, Destination Himmerland og BRN. Dan arbejder primært med etablerede virksomheder og er meget engageret i indsatserne omkring digitalisering og digital transformation.

Dan er engageret i det nordjyske netværk af erhvervschefer (NES) og sidder pt. som formand for netværket. Han har arbejdet med erhvervsfremme i 15 år og har erfaring fra både industrien, IT-branchen og Teknologisk Institut forud for dette. Dan er uddannet Cand. Merc. fra Aalborg Universitet.

Dan har sammen med en række ildsjæle fra Aars og omegn startet en brætspilsforening for folk af alle aldre. Foreningen mødes hver onsdag på Aars Bibliotek.

  dan@vaeksthimmerland.dk
  +45 21 48 10 34
Kirsten Heisz

Kirsten Heisz

Erhvervskonsulent

Kirsten har ansvaret for det strategiske område ”arbejdskraft”. Under dette område hører projektet Go Vest – tiltrækning af højtuddannet udenlandsk arbejdskraft til Vesthimmerland. Kirsten hjælper gerne virksomhederne med at finde praktikanter og studiejobbere.

Kirsten har også den generelle kontakt og vejledning til etablerede virksomheder og har fokus på udvikling og vækst i erhvervsvirksomhederne i Vesthimmerlands Kommune.
Og med erfaring fra den finansielle sektor kan Kirsten specielt bidrage til drøftelser omkring finansiering og drift.

Har du lyst til at deltage i Netværk Væksthimmerlands ejerledernetværk, kan du kontakte Kirsten og høre mere om mulighederne.

Kirsten tilbringer gerne fritiden med udeliv med motion – golf, cykling, gåture. Samtidig nyder hun sit store netværk i Vesthimmerland, hvor hun bor

  kh@vaeksthimmerland.dk
  +45 27 15 23 38
Mette Egebæk

Mette Egebæk

Erhvervskonsulent

Mette har ansvaret for vores kommunikation både i nyhedsbreve på web og sociale medier. Herudover har hun ansvaret for det strategiske område ”grøn omstilling”. Det betyder at hun har fokus på at hjælpe virksomhederne til en bæredygtig og grøn omstilling. Du støder også på hende i den daglige virksomhedsservice og med en baggrund som både som selvstændig og som rådgivende konsulent kan hun især hjælpe dig med fremtidens mindset, forretningsudvikling, HR, ledelse og rekruttering.

Når Mette ikke er på kontoret svinger hun kunstner penslen og både udstiller og sælger sine malerier. 

  me@vaeksthimmerland.dk
  +45 25 36 20 66
Søren Rigborg

Søren Rigborg

Erhvervskonsulent

Søren har ansvaret for iværkstætteri hos Erhverv Væksthimmerland, og det er oftest Søren du møder, når du søger iværksættervejledning og sparring om en ny forretningsidé. Søren har også ansvaret for at afholde netværksmøder for iværksættere. Søren er at træffe på kontoret mandag og onsdag samt fredage i lige uger, da han også er ansat på Erhvervsskolerne som virksomhedskonsulent.

Søren har en baggrund indenfor marketing& salg og kan specielt bidrage til drøftelser omkring branding, digitalisering, go-to-market strategi og udvikling.

Når Søren ikke er på kontoret bruger han det meste af sin tid på det maritime; både som formand for Maritim Center Skive, bestyrelsesmedlem og hjælpetræner i Skive Sejlklub og som tursejler på fjorden.

  sr@vaeksthimmerland.dk
  +45 61 62 81 67
Berit Jepsen

Berit Jepsen

Administrativ medarbejder

Berit er vores administrative blæksprutte.

  bj@vaeksthimmerland.dk
Viola Horváth

Viola Horváth

Praktikant Go Vest

Viola er fra Ungarn og er vores praktikant, som varetager kommunikationsopgaverne og sikrer dialogen med kandidaterne i Go Vest projektet. 

  vh@vaeksthimmerland.dk
Lucia Guazzardi

Lucia Guazzardi

Praktikant Go Vest

Lucia er Italianer og er vores pratikant i samarbejde med Vesthimmerland Kommune.
Hun vil fokusere sin semester projekt om Vesthimmerlands udvikling og Go Vest. Hun vil følge udviklingen af Go Vest projektet.

  lg@vaeksthimmerland.dk

Erhverv Væksthimmerland

Messevej 1A
9600 Aars
Danmark
CVR: 17022601
Telefon: +45 21 48 10 34

Her finder du os

himur