Brug for sparring?

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.

  Kontakt os

  Vi sidder alle klar til at hjælpe så tøv ikke med at kontakte os på telefon, mail eller via formularen her på siden.

  Erhverv Væksthimmerland
  Messevej 1A
  9600 Aars

  Kirsten Heisz
  Kirsten HeiszKonstitueret Erhvervschef
  +45 27 15 23 38
  kh@vaeksthimmerland.dk

  Kirsten er konstitueret erhvervschef og leder til dagligt erhvervskontoret og er tovholder på samarbejdet mellem de fire erhvervsforeninger, kommunen og de eksterne samarbejdspartnere herunder Erhvervshus Nordjylland, Destination Himmerland og BRN.

  Kirsten har ansvaret for det strategiske område ”arbejdskraft”. Under dette område hører projektet Go Vest – tiltrækning af højtuddannet udenlandsk arbejdskraft til Vesthimmerland. Kirsten hjælper gerne virksomhederne med at finde praktikanter og studiejobbere.

  Kirsten har også den generelle kontakt og vejledning til etablerede virksomheder og har fokus på udvikling og vækst i erhvervsvirksomhederne i Vesthimmerlands Kommune.
  Og med erfaring fra den finansielle sektor kan Kirsten specielt bidrage til drøftelser omkring finansiering og drift.

  Har du lyst til at deltage i Netværk Væksthimmerlands ejerledernetværk, kan du kontakte Kirsten og høre mere om mulighederne.

  Kirsten tilbringer gerne fritiden med familie, venner og udeliv gerne med motion – golf, cykling, gåture. Samtidig nyder hun sit store netværk i Vesthimmerland, hvor hun bor.

  Søren Rigborg
  Søren RigborgErhvervskonsulent
  +45 61 62 81 67
  sr@vaeksthimmerland.dk

  Søren har ansvaret for iværksætteri hos Erhverv Væksthimmerland, og det er oftest Søren, du møder, når du søger iværksættervejledning og sparring om en ny forretningsidé. Søren har også ansvaret for at afholde netværksmøder for iværksættere.

  Søren har også den generelle kontakt og vejledning til etablerede virksomheder med fokus på digitalisering samt detailhandel.

  Søren har en baggrund indenfor marketing & salg og kan specielt bidrage til drøftelser omkring branding, digitalisering, go-to-market strategi og forretningsudvikling.

  Når Søren ikke er på kontoret bruger han det meste af sin tid på det maritime; både som formand for Maritim Center Skive, bestyrelsesmedlem i Skive Sejlklub og som tursejler på fjorden.

  Rebecca Knudsen
  Rebecca KnudsenErhvervskonsulent
  +45 25 36 20 66
  rk@vaeksthimmerland.dk

  Rebecca har ansvaret for området ”den grønne omstilling” og er med til at varetage kommunikationsopgaver, der skal synliggøre aktiviteterne i og omkring Erhverv Væksthimmerland.

  Desuden har hun ansvaret for at Erhverv Væksthimmerlands grønne strategi. Hun vil være en del af bæredygtige erhvervsgrupper, rekruttere virksomheder til at blive en del af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark, samt hjælpe virksomheder videre med grønne tiltag gennem grønne projektmidler.

  På kommunikationsfronten skal Rebecca, blandt andet sikre, at virksomhederne i Vesthimmerland er opdateret omkring relevante medfinansieringsprogrammer, nye erhvervstendenser samt tips og tricks til udvikling og erhvervsfremme.

  Når Rebecca ikke er på kontoret, bruger hun en stor del af sin fritid med venner og familien og elsker at afprøve nye aktiviteter og sportsgrene.

  Rebecca er i øjeblikket på barsel og tilbage sommeren 2023.

  Berit Jepsen
  Berit JepsenAdmin. Medarbejder

  Berit er vores administrative blæksprutte. Hun hjælper kontoret med alle de praktiske opgaver. Udover dette varetager hun en række forskellige administrative opgaver som en hjælpende hånd for os på kontoret.

  I sin fritid er Berit social, hun elsker at hygge med sin familie. Derudover er hun en del på camping og kan generelt godt lide den friske luft.

  Amanda Rask
  Amanda RaskKommunikations medarbejder
  +45 22 46 74 08
  ar@vaeksthimmerland.dk

  Amanda er vores studentermedhjælper. Hun varetager kommunikationsopgaver såsom at skrive artikler om de gode historier fra det Vesthimmerlandske erhverv, nyheder til vores hjemmeside samt drift og udvikling af SoMe.

  Amanda er på sit 2. semester af sin kandidat i Kommunikation, og har en bachelor i Dansk med tilvalgsfag i Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet.

  I sin fritid nyder Amanda at være social med sine venner og sin familie. Hun bruger meget tid i naturen med gå- og løbeture.