Brug for sparring?

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Vi sidder alle klar til at hjælpe så tøv ikke med at kontakte os på telefon, mail eller via formularen her på siden.

Erhverv Væksthimmerland
Messevej 1A
9600 Aars

post@vaeksthimmerland.dk

+45 98 62 20 66

 

Anna Oosterhof

Erhvervschef

+45 25 33 20 66
ao@vaeksthimmerland.dk

Anna er erhvervschef og leder til dagligt erhvervskontoret. Hun er tovholder på samarbejdet mellem foreningen Erhverv Væksthimmerland, kommunen og de eksterne samarbejdspartnere herunder Erhvervshus Nordjylland og Destination Himmerland.

Anna er uddannet indenfor organisation og ledelse, og har en MBA fra Aalborg Universitet. Med sine tidligere stillinger som både turist- og udviklingschef i Vesthimmerlands Kommune og erhvervs- og turistchef i Jammerbugt Kommune har hun bred erfaring og interesse inden for udvikling af virksomheder og at sætte en retning for det strategiske samarbejde.

Når Anna ikke er på kontoret, kan hun godt lide at dyrke sport især landevejscykling og spinning. Hun nyder også at være sammen med sin familie og sine venner.

Kirsten Heisz

Kirsten Heisz

Erhvervskonsulent

+45 27 15 23 38
kh@vaeksthimmerland.dk

Kirsten har ansvaret for det strategiske område ”arbejdskraft”. Under dette område hører projektet Go Vest – tiltrækning af højtuddannet udenlandsk arbejdskraft til Vesthimmerland. Kirsten hjælper gerne virksomhederne med at finde praktikanter og studiejobbere.

Kirsten har også den generelle kontakt og vejledning til etablerede virksomheder og har fokus på udvikling og vækst i erhvervsvirksomhederne i Vesthimmerlands Kommune. Og med erfaring fra den finansielle sektor kan Kirsten specielt bidrage til drøftelser omkring finansiering og drift.

Har du lyst til at deltage i Netværk Væksthimmerlands ejerledernetværk, kan du kontakte Kirsten og høre mere om mulighederne.

Kirsten tilbringer gerne fritiden med familie, venner og udeliv gerne med motion – golf, cykling, gåture. Samtidig nyder hun sit store netværk i Vesthimmerland, hvor hun bor.

Rebecca Knudsen 1x1 1 300x300

Rebecca Knudsen

Erhvervskonsulent

+45 25 36 20 66
rk@vaeksthimmerland.dk

Rebecca har ansvaret for området ”den grønne omstilling”, imens hun også hjælper iværksættere gennem sparring og vejledning.

Hun vil være en del af bæredygtige erhvervsgrupper samt hjælpe virksomheder videre med grønne tiltag gennem grønne projektmidler. Så hvis du ønsker at søge tilskud til den grønne omstilling, sørger Rebecca for, at virksomhederne i Vesthimmerland er opdaterede omkring relevante medfinansieringsprogrammer, nye erhvervstendenser samt tips og tricks til udvikling og erhvervsfremme.

Rebecca har også den generelle kontakt og vejledning til etablerede virksomheder med fokus på forretningsudvikling, kommunikation og markedsføring samt digitalisering.

Når Rebecca ikke er på kontoret, bruger hun en stor del af sin fritid med venner og familien og elsker at afprøve nye aktiviteter.

betina jepsen

Berit Jepsen

Admin. Medarbejder

Berit er vores administrative blæksprutte. Hun hjælper kontoret med alle de praktiske opgaver. Udover dette varetager hun en række forskellige administrative opgaver som en hjælpende hånd for os på kontoret.

I sin fritid er Berit social, hun elsker at hygge med sin familie. Derudover er hun en del på camping og kan generelt godt lide den friske luft.

Amanda Rask

Amanda Rask

Kommunikations medarbejder

+45 22 46 74 08
ar@vaeksthimmerland.dk

Amanda er vores studentermedhjælper. Hun varetager kommunikationsopgaver såsom at skrive artikler om de gode historier fra det Vesthimmerlandske erhverv, nyheder til vores hjemmeside samt drift og udvikling af SoMe.

Amanda er på sit 4. semester af sin kandidat i Kommunikation, og har en bachelor i Dansk med tilvalgsfag i Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet.

I sin fritid nyder Amanda at være social med sine venner og sin familie. Hun bruger meget tid i naturen med gå- og løbeture.

Scroll to Top