StartUp Club

Er du iværksætter, eller drømmer du om at blive det? Vi tilbyder gratis vejledning, kontakt til kompetente rådgivere og et stærkt netværk med andre iværksættere i Vesthimmerland

Hvorfor StartUp Club og hvem henvender det sig til?

StartUp Club er blevet lanceret, da man i Nordjylland tror på, at iværksætterlysten og de gode idéer er med til at skabe morgendagens løsninger og nye arbejdspladser. Vi ved, at man med professionel sparring og vejledning i opstarten, har de bedste forudsætninger for at lykkes og få den mest bæredygtige forretningsplan.

Derfor har de 11 nordjyske erhvervskontorer og Erhvervs Nordjylland i fællesskab, som noget helt unikt for Nordjylland, skabt StartUp Club. Et fælles iværksættertiltag forankret i de nordjyske kommuner for vores iværksættere, som vi ønsker at give de bedste muligheder for at skabe egen virksomhed.

StartUp Club er for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed eller så småt er i gang. Du har idéen og konceptet, men ønsker professionel og uvildig vejledning i din opstart.

Du får vejledning og sparring hos dit lokale erhvervskontor til din forretningsplan og idé. Vi hjælper dig samtidig videre i StartUp Club, hvor du har mulighed for at få op til 3×2 timers rådgivning hos de private rådgivere, som du måtte ønske; f.eks. advokat, revisor og markedsføringsbureau osv. Du kan vælge mellem de mange private rådgivere, som har takket ja til at være en del af StartUp Club i Vesthimmerland.

Ønsker du at få gjort drømmen om egen virksomhed til virkelighed, så kontakt dit lokale erhvervskontor. Alle nordjyske erhvervskontorer står klar til at hjælpe dig på vej og kan via en screening bringe dig videre i StartUp Club.

StartUp Clubs hovedformål

  • Bliv en del af StartUp Club – klubben for alle nordjyder med en skaberlyst og drømmen om egen virksomhed
  • Et unikt nordjysk tilbud for nye iværksættere
  • Du får professionel vejledning fra rådgivere, der kan svare på alle dine praktiske spørgsmål og kvalificere din forretningsplan
  • Styrk din opstart og få afklaret dine spørgsmål hos professionelle, der står klar til at vejlede dig
StartUp Club forløb
Oversigt over rådgivere i Vesthimmerlands Kommune

Revisorer

BeierholmAars og Farsø

DanreviLøgstør

Revision+Aars og Løgstør

ABL RevisionAalestrup

Advokater

Fotograf

Patenter, varermærker, markedsføringsloven

Vil du vide mere om StartUp Club, så kontakt:
Søren Rigborg
Søren RigborgErhvervskonsulent
+45 61 62 81 67
sr@vaeksthimmerland.dk