Iværksætter Væksthimmerland

Iværksætter Væksthimmerland er et bredt tilbud til dig, der overvejer eller er i gang med at etablere egen virksomhed.

Iværksætter Væksthimmerland
Iværksætter Væksthimmerland er et bredt tilbud til dig, der overvejer eller er i gang med at etablere egen virksomhed. Herunder kan du finde frem til de forskellige tilbud der er til dig inden for rådgivning, netværk, kontorpladser og anden relevant information, der kan have betydning i forbindelse med virksomhedsopstart.

Gratis vejledning
Overvejer du at etablere egen virksomhed, kan du få gratis vejledning hos Erhverv Væksthimmerland. På erhvervskontoret yder vi basisrådgivning i forbindelse med udarbejdelse af et kvalificeret beslutningsgrundlag før virksomhedsstart.

Vi kan ligeledes anvise dig til kvalificeret ekstern rådgivning hos revisor, advokat, markedsføringsbureau og lignende.

Opskriften på succes som virksomhedsindehaver er planlægning og de bedste resultater opnås ved at udarbejde en forretningsplan.  Er der ting, der ikke er tænkt på i forberedelserne, vil der blive lejlighed til at få dem diskuteret igennem i forløbet. Nedenfor kan du desuden læse om de fire rådgivningstilbud, vi har til iværksættere på forskellige stadier – eller du kan blot kontakte Erhverv Væksthimmerland for et uforpligtende introducerende møde, hvor vi sammen kan planlægge, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Iværksætterafklaring
Går du med drømmen om at blive iværksætter, men er du i tvivl om, hvor du skal begynde? Hvordan kommer man i gang? Hvilke regler skal man overholde? Er min forretningsidé god?
Så er det her du begynder. 

NiN – StartUp
Har du netop fået dit CVR-nummer, eller får du det inden længe, og gerne vil komme godt fra start med din nye virksomhed, så er StartUp som skræddersyet til dig. Her kan du foruden gratis vejledning på erhvervskontoret, få et tilskud til indkøb af specialistrådgivning hos f.eks. revisor eller advokat. Læs om StartUp her.

ViP – Vækstiværksætter
ViP – Vækstiværksætter henvender sig til dig, der har ambitioner om at opbygge en vækstvirksomhed – altså skabe en virksomhed, der ansætter flere ansatte. Hvis din virksomhed opnår ViP-stemplet, giver det adgang til et væsentligt tilskud til indkøb af rådgivning, som kan bringe din virksomhed videre. Læs om vækstiværksætterprogrammet her.

ViP + Vækstboost
VIP+ er for dig, der allerede har bevist, at du driver en virksomhed, der er skalérbar. Du er på den anden side af de indledende iværksætterudfordringer og har styr på grunddiscipliner som salg, markedsføring mv. – og gerne vil have et boost til din vækst. Læs om rådgivningstilbuddet i ViP + her.

Iværksætternetværk

Gennem Iværksætter Væksthimmerland tilbyder vi også et gratis netværksprogram. Netværket mødes seks gange årligt til faglige og inspirerende netværksmøder, hvor du dels bliver klædt på med indlæg fra professionelle rådgivere og dels bliver inspireret af andre iværksættere. Alle møderne vil som udgangspunkt blive afholdt hos Iværksætter Væksthimmerland, Messevej 1A, 9600 Aars, men møderne kan også indeholde virksomhedsbesøg eller aktiviteter på andre adresser.

Det er gratis at være medlem af iværksætternetværket under Iværksætter Væksthimmerland.
Der er møde hver anden måned den første onsdag i måneden i tidsrummet 08.00 til 10.00

Til forsiden

Nyhedsbrev

Nyheder og arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vores seneste nyheder og kommende arrangementer.Kontakt os

Kontakt os

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.

Skriv i formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.