Indlæser Begivenheder

Er du netop sprunget ud som iværksætter? Eller går du med tanker om det og kunne du godt bruge input til, hvordan du griber udfordringen med moms og skat an?

Beierholm og Erhverv Væksthimmerland inviterer til et spændende fyraftensmøde, hvor vi kommer omkring mange af de emner og spørgsmål, du som iværksætter helt naturligt har eller vil få i forbindelse med dine overvejelser.

Vi giver dig overblikket over muligheder og pligter, så du bliver godt klædt på til at navigere udenom de værste faldgruber i din virksomheds første leveår.

Vi skaber tryghed i mødet med moms og skat, så eventuelle bekymringer rettet mod de administrative opgaver i virksomheden, ikke stjæler unødig meget fokus fra dét det i virkeligheden handler om; at drifte og vækste din virksomhed.

Der er kaffe og kage fra kl. 16.15.

Har du spørgsmål eller behov for individuel sparring i forbindelse med opstart af virksomhed, vil der efter det faste program være mulighed for en snak med én af Beierholms og Erhverv Væksthimmerlands iværksætterrådgivere.

Tilmelding
Det er gratis at deltage, men antallet af pladser er begrænset. Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet her på siden, senest fredag den 25. november 2022.

Tilmelding sker her: https://beierholm.nemtilmeld.dk/522/

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top