Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den bæredygtige byggeplads: krav til praktik

18. januar @ 15:00 - 17:30

Ønsker du at være en del af udviklingen indenfor bæredygtigt byggeri? Så er vores forløb noget for dig!

Som virksomhed i bygge- og anlægsbranchen er det afgørende at være rustet til de skærpede klimakrav og samtidig at kunne skabe forretning.

Vi inviterer dig til et lokalt forløb, med fokus på klimakrav, materialevalg og præsentation af muligheder indenfor bygge- og anlægsbranchen, så din virksomhed er godt rustet til de nye klimakrav i Bygningsreglementet.

Forbered dig på fremtidens klimaregulering af byggepladsen!

Byggeriets aktører bør være opmærksomme på vigtige elementer relateret til kommende klimamæssige reguleringer af byggepladsen. Det forventes, at byggepladsen i forbindelse med byggeri vil blive omfattet af CO2-krav som en integreret del af reguleringen for både byggeri og byggeplads.

I fremtiden vil energiforbruget på byggepladsen, herunder lys, varme, udtørring, maskiner og transport af byggematerialer, skulle rapporteres. Bygherrer og entreprenører vil være ansvarlige for at registrere forbrug og spild, der direkte indgår i en forenklet LCA-Byg.

Valget af byggemetoder og materialer vil også have indflydelse på byggepladsens forbrug, da det kan føre til øget brug af præfabrikation og mindre behov for udtørring af konstruktioner, alt sammen med henblik på at imødekomme kommende CO2-krav for selve bygningen.

En anden afgørende udvikling er, at byggepladsens maskiner vil blive elektriske, både de store og de små, så snart teknologien og priserne tillader det.

Gør dig klar til fremtiden og få indsigt i, hvordan kommende reguleringer vil påvirke byggepladsen. Vær en del af diskussionen og opdag de bæredygtige muligheder for at drive byggeriet fremad

PROGRAM

Kl. 15.00 – 16.15 Velkomst, præsentation af Outline Vinduer A/S og rundvisning på fabrikken (kaffe/kage) 

Pause med sandwich/vand

Kl. 16.25 – 16.50 Oplæg: Den bæredygtige byggeplads v. Innovation manager Jonas Ernst Søndergaard, We Build Denmark

Kl. 16.50 – 17.15 Oplæg: Gunnar Nielsen A/S – byggeprocessen/byggepladsen i praksis, hvor bæredygtighed er centralt v. Claus Lønstrup, CEO

Kl. 17.15 – 17.30 Spørgsmål og netværk

Se mere og tilmeld dig på https://billetto.dk/e/den-baeredygtige-byggeplads-krav-til-praktik-billetter-849334

Dette arrangement er en del af et forløb på i alt 3 temadage, hvor vi besøger både Rebild, Mariagerfjord og Vesthimmerlands Kommune 

Teamet bag disse 3 temadage er Business Rebild, Erhverv Væksthimmerland, Mariagerfjord Erhverv, We Build Denmark og DI Byggeri.

Forløbet er GRATIS for virksomheder i de tre kommuner, men tilmelding er nødvendig. Ved spørgsmål kontakt Kirsten Heisz fra Erhverv Væksthimmerland på mail: kh@vaeksthimmerland.dk eller mobil 27 15 23 38 

Detaljer

Dato:
18. januar
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Outline Vinduer A/S
Fabriksvej 4
Farsø, 9640 Denmark
+ Google Maps
Scroll to Top