Vester Hornumvej 93, 9670 Løgstør

Blandet ejendom og erhverv i skøn naturidyl

Et spændende tilbud folder sig ud på Vester Hornumvej 93, hvor du finder en ejendom med blandet bolig og erhverv. Ja, det bliver ikke meget bedre, hvis du har iværksætterdrømme og gåpåmod, for de spændende lokaler giver virkelig mulighed for kreativ udfoldelse.

 

Lad os kigge indenfor!

Vi starter med erhvervsdelen, der består af to selskabslokaler, et disponibelt rum, køkken med opvaskerum og flere toiletter. Som det præsenterer sig i dag, er det nemt at forestille sig som udlejningsmulighed for diverse komsamner, bryllupper, barnedåber og så videre, men lokalet kan så uendeligt meget mere, bare man tænker kreativt. Når det så er sagt, er rammerne helt ideelle til at holde den store dag her, hvor det vidtstrakte, bakkede landskab gemmer sig lige bag de sprossede vinduer og sætter den perfekte scene for større livsbegivenheder.

Der er virkelig potentiale i herligheden. Om du altid har drømt om at stable en restauration på benene eller etablere cateringvirksomhed, så får du de bedste betingelser på Vester Hornumvej. Køkkenet er velekviperet med rustfri stålflader, industriopvasker og gaskogeplader, så man kan røre et lækkert måltid sammen for dagens gæster, som der i øvrigt kan være mange af med op til to selskaber på én gang.

Ovenpå folder boligdelen sig ud. Her har man to værelser og et badeværelse, hvor der både er plads til at lukke af for natten eller holde en velfortjent fridag i sofaen. Boligen er fint velholdt med lyse gulve og vægge, og badeværelset er ligeledes ganske nydeligt med separat brus. Boligen må ikke lejes ud, men kun benyttes af ejer.

Ejendommen ligger enormt idyllisk imellem Farsø, Aars og Løgstør hvilket gør det er nemt at komme til af de store hovedveje, der løber tæt ved adressen. Naturen spiller klart den største rolle med denne beliggenhed, hvor der er højt til himlen og skøn, ugeneret udsigt. Når der skal købes ind kan det klares 3 km fra adressen, og skal der en større indkøbstur til, er der 40 minutters kørsel til Aalborg, der med garanti har alt, du har brug for.

For mere information kontakt:

Asger Larsen

TLF: 5124 1292
E-mail: mail@maegleren.dk