Borgergade 9, 9620 Aalestrup

Erhvervsejendom/udlejningsejendom med hele fem lejemål!

Central placeret ejendom beliggende midt i Aalestrup med kort afstand til alle hverdagens gøremål!

Ejendommen er indrettet i stueplan med to lejemål. Lejemålet til venstre benyttes i dag til værtshus, som består af lokaler indrettet med bar, wc, opbevaring og køkken. Ejeren af bygningen driver værtshuset. Det er muligt at udnytte udearealerne ved hovedgaden. Lejemålet til højre er indrettet som frisør med to gode rum, et køkken og toilet. Lejemålet er udlejet til kr. 4.000 + forbrug. Begge lejemål har indgang fra hovedgaden og har tilmed en bagindgang.

  1. sal er indrettet med to lejemål. Lejligheden til venstre er indrettet med stue, to gode og rummelige værelser, køkken og badeværelse med vaskemaskine. Lejligheden udlejes igennem Airbnb. Her er det nemt at lave en terrasse og udnytte taget på garagen. Lejligheden til højre er indrettet med stue, to gode værelser, køkken og badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden er udlejet til kr. 4.000 + forbrug.
  2. sal er indrettet med køkken i åben forbindelse med stue, 4 gode og rummelige værelser, 1 badeværelse med badekar og 1 badeværelse med brusekabine. Ejer bor selv i denne lejlighed.

Kælder med 3 disponible rum, som i dag bruges til opbevaring. Desuden er en dobbelt garage med porte, som ejeren har benyttet til større arangementer.

I bunden af grunden finder du et skur med plads til opbevaring og et toilet. Gårdhaven benytter ejer selv. Ejendommen er omkradset af hegn, hvor der er en stor dobbelt port med lås. Der er nem adgang til parkering både på grunden, men også lige udenfor.

For mere information kontakt:

Sofie Staun

E: sofie@maeglerringen.dk

T: 72119620