Vestergade 14, 9620 Aalestrup

Butik med store lagerlokaler midt i Aalestrup!

Vestergade er Aalestrups handelsstrøg, hvor der findes dagligvareindkøb, butikker, biograf og små spisesteder. Skal man drive erhverv i byen, er ingen adresse bedre end Vestergade, og her i nummer 14 har man det absolut bedste udgangspunkt for at etablere en solid kundekreds i butikken, der hidtil har fungeret som blomsterhandler.

Selve butikken præsenterer sig med en stor glasfacade mod fortovet, hvor potentielle kunder har mulighed for at skimte, hvad butikken har på hylderne. Selve butikslokalet er pænt med lyse gulve, klinker på væggene og hvidmalede lofter, og der er god plads med disk midt i rummet. Til butikslokalet er et kølerum, som fungerer upåklageligt.

En virkelig stor mængde lagerlokaler breder mulighederne for anvendelse ud. Sammen med et par kølerum, et tekøkken, et kontor og et toilet er der virkelig god plads i ejendommens underetage. Gennemgående er ejendommen i god stand, og der er et fint lysindfald. På 1. sal er der indrettet en lejlighed, dog er den ikke lejet ud, den trænger til en renovering – Her er der tilmed mulighed for at lave en tagterrasse.

Øst om facaden kan man trille ind med bilen, for at nå ejendommens gode parkeringsmuligheder. Der er nemlig en lille gård, en dobbelt carport med plads til flere køretøjer og et skur med plads til opbevaring.

Med næsten 3.000 indbyggede er Aalestrup en by i udvikling for dem, der søger mod Himmerlands natur, men stadig nemt vil kunne forbindes med de større byer. Det er nemlig nemt at nå de større veje og dermed komme til både Viborg og Aalborg. Hverdagens fornødenheder er dog alle samlet i Aalestrup, som har skole, idrætstilbud, skole og institutioner.

En spændende ejendom med et stort potentiale.

Kontakt os for at høre nærmere.

For mere information kontakt:

Sofie Staun

E: sofie@maeglerringen.dk

T: 72119620