Erhvervschef Dan Skovgaard stopper i Erhverv Væksthimmerland

Bestyrelsen for Erhverv Væksthimmerland har valgt at ophæve samarbejdet med erhvervschef Dan Skovgaard.

Dan Skovgaard har været ansat som erhvervschef i Erhverv Væksthimmerland i 7 år, men efter en fælles forståelse, ophører samarbejdet med øjeblikkelig virkning, udtaler formand for Erhverv Væksthimmerland, Albert Veggerby Andersen.

De lokale erhvervsforeninger i Aars, Løgstør og Farsø er i gang med en sammenlægning, der medfører, at Vesthimmerlands Kommune fremover får én samlet erhvervsforening for hele kommunen.

I forbindelse med denne sammenlægning af de lokale erhvervsforeninger, der bliver lagt ind under Erhverv Væksthimmerland, har bestyrelsen besluttet, at man ønsker en ny profil i spidsen for erhvervsorganisationen fremover.

Dan Skovgaard har ydet en stor indsats for Erhverv Væksthimmerland, for vores mange virksomheder og for Vesthimmerlands Kommune i de 7 år, han har været ansat som erhvervschef. Det vil vi gerne takke ham for, ligesom jeg gerne vil ønske ham alt mulig held og lykke fremover, fortsætter Albert Veggerby Andersen.

Vi har imidlertid besluttet, at der i det nye setup for Erhverv Væksthimmerland, skal en anden profil til, end den profil som Dan Skovgaard bestrider, slutter Albert Veggerby Andersen.

Bestyrelsen går straks i gang med en rekrutteringsproces, for at finde en ny erhvervschef til Erhverv Væksthimmerland.

Erhvervskonsulent Kirsten Heisz er udnævnt til Konstitueret Erhvervschef, indtil den nye erhvervschef er ansat.

Efter 7 års ansættelse i Erhverv Væksthimmerland er tiden inde til at finde nye udfordringer. Det er naturligvis med et stort vemod, at jeg tager afsked med Erhverv Væksthimmerland, medarbejderne, vores samarbejdspartnere og de mange virksomheder i kommunen, som jeg har haft en tæt kontakt med i de mange år. Jeg vil bruge den kommende tid til at overveje fremtiden, udtaler Dan Skovgaard.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle medarbejdere, samarbejdspartnere og de mange kontakter i kommunens virksomheder, som jeg har haft et fantastisk samarbejde med igennem de 7 år i Vesthimmerland, slutter Dan Skovgaard.

Spørgsmål til pressemeddelelsen kan rettes til formand Albert Veggerby Andersen, tlf. 2461 4641.

Scroll to Top