Ejerledernetværk

Under brandet Netværk Væksthimmerland er første skud på stammen vores ejerleder netværk. Netværket er for ejerledere i Vesthimmerlands kommune, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling! Udover udvikling vil du opleve professionel sparring med facilitator og de andre deltagere i netværket.

Hvad er Ejerledernetværket?

Ejerledernetværket er et netværk for kun ejerledere i Vesthimmerlands Kommune, der ønsker at tænke nyt, få inspiration og udvikle sig selv både på det personlige og faglige plan i forhold til virksomheden. Netværket er derfor til udvikling og sparring mellem ejerledere!

Netværket er faciliteret af ekstern facilitator Lars Malling, som sætter forskellige emner på dagsordenen hver gang og yder sparring til din virksomhed.

Er du ejerleder i Vesthimmerlands Kommune?

Netværket er for ejerledere lokalt i Vesthimmerlands Kommune. Formålet er, at netværket skal kunne rumme alle typer af ejerledere, og dermed er det ikke branchebestemt.

Initiativet handler om at give dig muligheden for at udvikle dig som ejerleder. Vi skal naturligvis have det sjovt samtidig med, at vi understøtter og inspirerer hinanden.

Hvorfor et netværk og hvad får du ud af det?

Vi arbejder med temaer, som kun ejerledere har, og derfor får vi mest ud af at arbejde med konkrete problemstillinger. Vi lærer af hinandens erfaringer og har et fortroligt sparringsrum. Vi skaber muligheden for vækst og dermed samarbejdsrelationer. Dog er det meget vigtigt at understrege, at dette ikke er et salgsnetværk!

  • Du får tætte erhvervsrelationer, men nogle som står i samme situation som dig

  • Du får indsigt i de andre ejerlederes udfordringer og succeser

  • Du får læring og sparring samt input til brug af konkrete værktøjer

  • Din deltagelse vil bringe dig ny viden for både virksomheden og for dig personligt

Selve møderne

Møderne afholdes 5 gange årligt fra kl. 16-20 samt et socialt arrangement årligt. Møderne inkluderer 1 times spisning med plads til at netværke. Møderne styres af ekstern facilitator sammen med Erhverv Væksthimmerland, hvor tilgangen til møderne vil være problemløsende med et “værktøj perspektiv”, forstået således, at du får noget brugbart med hjem. Eksterne eksperter inddrages også for at få dybere indsigt i nogle af emnerne.

Pris
Prisen for at deltage i ejerledernetværket i et år er 6.000kr. + moms

Vil du videre mere om ejerledernetværket? Så kontakt
Kirsten Heisz
Kirsten HeiszErhvervskonsulent
+45 27 15 23 38
kh@vaeksthimmerland.dk