Generel Erhvervsservice

Det handler om dig og din virksomhed

Erhverv Væksthimmerland er sat i verden for at skabe og udvikle i Vesthimmerlands Kommunes erhvervsliv.

Vi arbejder for, at virksomheder i Vesthimmerland har gode rammevilkår, så virksomheder uanset branche eller størrelse, har det bedste afsæt for vækst og udvikling. Ved at udfordre og hjælpe lokale virksomheder til at realisere deres potentiale, tror vi på at vi sammen kan skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i lokalområdet.

Vi tilbyder gratis uforpligtende sparring og vejledning til både etablerede virksomheder og iværksættere, med afsæt i netop dit/jeres behov. Din virksomheds ønsker og behov danner altid udgangspunkt for dialogen, og på den baggrund identificerer vi hvordan vi bedste muligt kan hjælpe jer videre.

Gennem opsøgende og aktive indsatser, events og netværksaktiviteter, skaber vi værdi for virksomheder og iværksættere.

Programmer og tilskud

I erhvervsfremmesystemet findes der mange programmer og tilskudsordninger, som du kan søge for at få økonomisk støtte til udvikling af din virksomhed. Der findes rigtig mange tilbud og vi står derfor altid til rådighed for at hjælpe med at finde det program eller støtteordning, der passer bedst til dit behov og den konkrete situation.

Det er vigtigt at det er virksomhedens behov og udfordringer, der er afgørende for, hvilket program der søges – og ikke hvilken støtteordning der er tilgængelig.

Udover de programmer som du kan finde via nedenstående link, findes der også andre muligheder for tilskud. Kontakt os derfor for at høre om mulighederne for din virksomhed.

Generel Erhvervsservice
Din lokale indgang

Vi er din lokale indgang til det danske erhvervsfremmesystem og Vesthimmerlands Kommune. Vi har et stort netværk og tæt samspil med private rådgivere, Erhvervshus Nordjylland, uddannelses- og vidensinstitutioner, Eksportrådet, innovationsprogrammer mv.

Vi tager altid afsæt i din virksomheds situation, ønsker og behov og søger at matche det med relevante muligheder i erhvervsfremme-systemet.

Strategiske Initiativer

Udover at Erhverv Væksthimmerland yder generel erhvervsservice, har vi 4 udvalgte indsatsområder som beskrives herunder.

Digitalisering

Digitalisering

Arbejdskraft

Arbejdskraft

Grøn Omstilling

Grøn Omstilling

Iværksætteri

Iværksætteri

Mere end generel erhvervsservice

Under brandet Erhverv Væksthimmerland finder du de tre brands, Iværksætter Væksthimmerland, Netværk Væksthimmerland og Forum Væksthimmerland. Læs mere om de 3 brandes nedenfor.

Iværksætter Væksthimmerland

Iværksætter Væksthimmerland er for dig, der overvejer eller allerede er i gang med at etablere egen virksomhed. Vi er den lokale indgang til StartUp Club og Erhvervshus Nordjylland. Her kan du få adgang til rådgivning, netværk og anden relevant information, der kan have betydning for livet som iværksætter.

Netværk Væksthimmerland

Under brandet Netværk Væksthimmerland, er første skud på stammen vores ejerleder netværk. Netværket er for ejerledere i Vesthimmerlands kommune, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling! Udover udvikling vil du opleve professionel sparring med facilitator og de andre deltagere i netværket.

Forum Væksthimmerland

Vi er et dialogforum for erhvervslivets ledere i Vesthimmerlands Kommune, der nytænker, inspirerer og udvikler erhvervslivet i kommunen gennem netværk, fælles indsigt og påvirkning. Mødestedet for udvikling af erhvervsmiljøet i Vesthimmerland, i tæt samspil med kommunens beslutningstagere.

Hvordan kan vi hjælpe dig og din virksomhed?

Kirsten Heisz
Kirsten HeiszKonstitueret Erhvervschef
+45 27 15 23 38
kh@vaeksthimmerland.dk
Søren Rigborg
Søren RigborgErhvervskonsulent
+45 61 62 81 67
sr@vaeksthimmerland.dk
Rebecca Knudsen
Rebecca KnudsenErhvervskonsulent
+45 25 36 20 66
rk@vaeksthimmerland.dk