Er din virksomhed interesseret i mulighederne med 5G netværket?

Kære virksomhed i Vesthimmerland,

Vi vil gerne i dialog med Jer om 5G!

Vesthimmerlands Kommune vil gerne hjælpe 5G netværket til Vesthimmerland, men er interesseret i at vide lidt mere om erhvervslivets interesser og behov inden de går konkret i dialog med udbyderne og evt. indgår i et fælles nordjysk udviklingsselskab.

5G netværket er karakteriseret ved større båndbredde men kortere rækkevidde. Opstilling af master vil derfor foregå i områder, hvor brugerne i forvejen er koncentreret. I områder, hvor 4G dækningen i dag er svag vil vi ikke kunne forvente 5G dækning i fremtiden heller.

Bemærk, at vi alle fortsat forventer, at der som minimum skal være god 4G dækning i alle områder af kommunen. 5G netværket skal supplere og ikke erstatte det nuværende 4G netværk!

Hvis I har ønsker om at få 5G til Jeres område og måske endda har nogle idéer til, hvad I kan bruge det til, så hører vi gerne fra Jer. Jeres input sender vi videre til kommunen, der skal samarbejde med de andre nordjyske kommuner om løsninger fra udbyderne. Jo mere viden vi får ind om erhvervslivets behov desto bedre kan vi opfordre til at få netværket stillet op.

Nogle af de muligheder 5G kan give er vist i modellen til højre:

Har du spørgsmål? Så kontakt
Soeren_Rigborg

Søren Rigborg Erhvervskonsulent

+45 61 62 81 67
sr@vaeksthimmerland.dk

Scroll to Top