Brian Holst ejer Smøremanden i Farsø, som tilbyder salg og service af centralsmøring, smøresystemer og ny-monteringer til hovedsageligt entreprenørmaskiner og industri. Han har for nyligt ansat Lucas Roberto som studentermedhjælper, som med sin nyopfriskede viden bidrager positivt til virksomheden.

Lucas studerer på Aalborg Universitet, hvor han er på sit 3. semester af bacheloren i Kommunikation og Digitale medier. Hans helt store interesser er foto- og videoproduktion, markedsføring, webdesign og branding af virksomheder. Her interesserer han sig især for, hvordan man skaber synlighed og udvikler virksomheder.

Disse interesser og kompetencer kan han i høj grad bruge hos Smøremanden, hvor han arbejder med virksomhedens hjemmeside, som han blandt andet opdaterer med nye billeder og produkter, imens han også inkorporerer SEO. Samtidig er planen, at Lucas skal arbejde med virksomhedens sociale medier, som skal bidrage til endnu mere synlighed. Og der er ingen tvivl om, at Brian sætter pris på, at Lucas påtager sig disse opgaver:

”For mig betyder det, at jeg får flere timer i døgnet. Faktisk er jeg slet ikke optaget af at arbejde med hjemmesiden eller sociale medier, så hvis Lucas ikke var her, ville der slet ikke ske noget på platformene. Så det giver mig ro, at han kan sørge for den del” fortæller Brian Holst

Så ved at ansætte en studentermedhjælper kan Brian nu lave det, som interesserer ham, imens Lucas får lov til at bringe sin nyopfriskede viden ind i virksomheden og afprøve teori i praksis.