Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Virtuel Begivenhed

Webinar – Kom i gang med mobilvideo

9. marts 2021 @ 19:30 - 20:30

Virtuel Begivenhed
Gratis

I samarbejde med Mobilvideo afholder Iværksætter Væksthimmerland webinar omkring mobilvideo hvor Thomas Dahl Nordlund giver dig – online via Zoom – indblik i, hvorfor videooptagelser på smartphone er det mest udgifts-effektive kommunikationsformat lige nu.

Video favoriseres af internettets algoritmer og flertallet foretrækker levende billeder frem for tekst, når de skal lære noget, købe noget eller etablere tillid til en person eller virksomhed. Det er derfor ikke underligt, at verdens næststørste søgemaskine er Youtube. Men det kan for mange være uoverskueligt, dyrt og tids-krævende at købe en videoproduktion, når man vil markedsføre sin virksomhed eller produkter.

Selvproduceret video med smartphone gør derimod video-arbejdet billigere, lettere og til en integreret del af marketingstrategien. Med telefonens 4K-kvalitet er kvaliteten ikke længere en begrænsning. Der skal dog investeres lidt tid i at lære håndværket – til gengæld slipper du for at investere i tidskrævende redigeringsprogrammer og dyrt kameraudstyr.
Dagens oplægsholder

Thomas Dahl Nordlund er stifter af videobureauet Picture Pilot og kursusvirksomheden Mobilvideo. Han har i en årrække undervist offentlige og private virksomheder i mobilvideo-produktion og videostrategi på Facebook.

Webinaret afholdes online via platformen Zoom, så du kan deltage uden at være fysisk til stede. Når du er tilmeldt, vil du få tilsendt et link, så du kan deltage. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og du vil modtage information om dette sammen med dit mødelink.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig – og det foregår efter først til mølle-princippet, da der er i alt 99 online deltagerpladser. 

Detaljer

Dato:
9. marts 2021
Tidspunkt:
19:30 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Iværksætter Væksthimmerland
Telefon:
+45 61 62 81 67
E-mail:
sr@vaeksthimmerland.dk
Hjemmeside:
https://vaeksthimmerland.dk/ivaerksaetter-vaeksthimmerland/

Sted

Online

Deltager

64 tilgængelige Webinar - Mobilvideo

Udfyld venligst alle krævede felter

Send tilmelding til: