Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Lars Løkke – 40 år i dansk politik

7. oktober 2020 @ 19:30

Fhv. statsminister Lars Løkke Rasmussen fortæller om sine 40 år i dansk politik. Han har ry for at være en af de skarpeste hjerner i Dansk Politik med en særlig evne til at skabe komprimiser og flertal for den politiske retning, som han ønsker. Han er også manden, der kan dele vandene istedet for at samle dem.

Vi kommer til at høre et ærligt og oprigtigt indlæg med manden, der først overtog statsministerposten fra Anders Fogh Rasmussen i 2009, tabte den i 2011 og senere vandt den tilbage i 2015. Lars Løkke fortæller om hans input til bogen ”Befrielsens Øjeblik”, der udkom kort før folketingsvalget i 2019 og som i den grad satte skub i en valgkamp, der havde fokus på en samlingsregering ind over midten af dansk politik. En valgkamp, der gav venstre en fremgang på 9 mandater – en valgkamp, der på trods af dette gav Mette Frederiksen og Socialdemokratiet regeringsmagten.

Lars Løkke giver også sit syn på de politiske beslutninger – og dilemmaer – ved nedlukning af samfundet i forbindelse med Corona/COVID 19 – herunder ikke mindst de svære valg, når samfundet gradvist lukkes op igen… Hvori ligger uenigheden omkring de politiske beslutninger ?? Ville Lars Løkke have grebet opgaven anderledes an, hvis han havde været statsminister??

Vi får svaret i Messecenter Vesthimmerland onsdag d. 7. oktober…

FOREDRAG KR. 240,- + gebyr kr. 10,- & AFTENMENU kr. 85,- pr. kuvert

AFTENMENU: Stegt flæsk med tilbehør kl. 18.00

TILMELDING PÅ BEGIVENHEDS WEBSITE (LINK HERUNDER)

Detaljer

Dato:
7. oktober 2020
Time:
19:30
Begivenhed Kategori:
Website:
http://messecenteret.dk/arrangementer/lars-loekke-foredrag-7oktober2020/

Sted

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1
Aars, 9600
+ Google Map