Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

UDSAT TIL 2. HALVÅR 2021 – Iværksætterkonference – succesfuld markedsføring!

18. august 2021 @ 15:00 - 18:00

Gratis

Igen i år afholdes årets iværksætterkonference i samarbejde mellem Business Rebild, Mariagerfjord Erhvervsråd og Iværksætter Væksthimmerland, hvor iværksættervirksomheder har mulighed for at netværke og lære mere om markedsføring og salg.

Neuromarketing er på dagsordenen, når der i 2. halvåraf 2021 bliver afholdt iværksætterkonference i Messecenter Vesthimmerland i Aars for iværksættere i Himmerland. Arrangørerne bag konferencen er Business Rebild, Mariagerfjord Erhvervsråd og Iværksætter Væksthimmerland, som er gået sammen om at afholde et stort fælles arrangement for kommunernes iværksættere.

Markedsføring er et essentielle emne, når det handler om at starte virksomhed og få en kundeskare, så iværksætterdrømmen kan blive en realitet og levevej. Til dette arrangement vil deltagerne blive klogere på Neuromarketing, som er en kombination af hjerneforskning og markedsføring. Det er med til at sikre, at kunderne forstår, hvilken værdi de opnår ved at vælge netop din virksomhed. Neuromarketing tager nemlig højde for, hvordan dine kunder føler, reagerer og ikke mindst hvad de foretrækker.

Udover et spændende indlæg om Neuromarketing har vi inviteret 4 spændende virksomheder ind fra de forskellige kommuner til en paneldebat. I paneldebatten skal de deltagende virksomheder fortælle om deres vej til succesfuld markedsføring, hvor iværksætterne har mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet afrundes med smørrebrød og mulighed for at netværke blandt iværksætterne fra de 3 kommuner. Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte dit lokale erhvervskontor eller læse mere på erhvervskontorernes hjemmesider, hvor der også vil være muligt at tilmelde sig iværksætterkonferencen.

Detaljer

Dato:
18. august 2021
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1
Aars, 9600
+ Google Maps

Deltager

143 tilgængelige Billet

Udfyld venligst alle krævede felter

Send tilmelding til: