Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

OBS ændret: Strategiseminar ifm. Lars Løkke Rasmussen foredrag

24. juni 2020 @ 17:00 - 18:00

Gratis

Bemærk ændret mødedato og mødeformål!

Strategiudvikling i lyset af Corona-krisen
Kære erhvervsliv og udvalgte samarbejdspartnere. Tiden er kommet til, at der skal udvikles en ny strategi for Erhverv Væksthimmerlands arbejde. Repræsentanter for erhvervslivet i Vesthimmerlands Kommune og øvrige samarbejdspartnere inviteres til at bidrage med input, når indsatsområderne for arbejdet i Erhverv Væksthimmerland skal fastlægges for 2020-2021.
Da vi grundet COVID-19 har måtte flytte dette arrangement fra april måned til denne dato i juni har vi på afholdelsestidspunktet gennemført en digital strategiproces i stedet for det tidligere annoncerede strategi-arrangement.

Strategiseminar – fremlæggelse af strategien
Kom og vær med til en præsentation af vores strategi som ligger færdig på dette tidspunkt. Hør også om den kommunale erhvervsstrategi, som formodes at ligge klar til offentliggørelse her.

Arrangementet afsluttes med spisning og foredrag med Lars Løkke Rasmussen. Tilmelding til strategiseminar sker længere nede på siden – ønsker du også at deltage i spisning og foredrag skal du OGSÅ tilmelde dig via dette link: http://www.billetbutik.dk/event/foredrag-ev

Spisning og Lars Løkke foredrag
Vi vil sammen nyde en middag inden vi skal høre forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen fortælle om sine 40 år i dansk politik. Lars Løkke fortæller om sine input til bogen ”Befrielsens øjeblik”, der udkom kort før folketingsvalget i 2019, og som i den grad satte skub i en valgkamp, der havde fokus på en samlingsregering ind over midten af dansk politik. Vi får et ærligt indblik i Lars Løkkes version af formandsopgøret i Venstre i 2019. Et opgør der medførte, at både han og næstformand Kristian Jensen trak sig tilbage og efterlod Venstre i dyb splittelse. Hvad var det, der skete på sommergruppemødet i starten af august og ikke mindst ugerne efter?
Tilmelding til spisning og Lars Løkke foredrag skal ske via dette link, da det er i samarbejde med en ekstern partner: http://www.billetbutik.dk/event/foredrag-ev

Hent invitationen her.

Detaljer

Dato:
24. juni 2020
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Forum Væksthimmerland
Telefon:
21481034
E-mail:
dan@vaeksthimmerland.dk
Hjemmeside:
https://vaeksthimmerland.dk/forum-vaeksthimmerland/

Sted

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1
Aars, 9600
+ Google Maps

Tilmeld

Billet UDEN SPISNING OG FOREDRAG

Udfyld venligst alle krævede felter

Send min billet til: