Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Digital forretningsudvikling

14. august 2019 @ 8:00 - 9:00

Hvordan kommer du i gang med digitalisering? Optimér og målret din forretning til fremtidens digitalisering.

Mange ledere er usikre på, hvordan de skal håndtere digitale forandringerne i deres virksomhed. Det skyldes hverken dårligere ledere eller, at det er blevet sværere at mestre ledelse i forandring. Derimod skyldes det, at det store fokus på digitalisering ofte sker i form af teknologier og begreber, som hverken giver mening for os som ledere eller for vores kunder – vi fejler i oversættelsen til forretningen.

Digitalisering ændrer markant samspillet mellem mennesker og IT og redefinerer fremtidens forretnings- og kompetencebehov. Den påvirker kulturen og alle led og niveauer i virksomheden og medfører nye processer og nye samarbejdsformer.

På morgenmødet kommer vi med et bud på, hvordan du ruster virksomheden til at kunne arbejde med, opsøge og få gavn af de mange digitale værktøjer.

Du inspireres til hvad det vil sige at være ”digitalt visionær” og hvad digitalisering har betydet for markeder og brancher allerede nu. Få en bedre forståelse hvordan organisation, kultur og forretning skaber et tættere samspil med kunder, kobler produkter og services stærkere sammen, hvordan du tænker i digitale værdikæder og spotter nye forretningsmodeller.

På morgenmødet vil du også blive introduceret til Digital Ledelseskultur, et skræddersyet 10 måneders kompetenceudviklingsforløb til små og mellemstore virksomheder, der gennem workshops, sparring, netværksaktiviteter og læring i praksis, gør ledere og medarbejdere i stand til at træffe strategiske beslutninger for de næste digitale skridt i virksomhedens forretningsudvikling.

Tilmeld dig her.

Arrangør

Business Rebild
Telefon:
+45 99889988
E-mail:
businessrebild@rebild.dk

Sted

Business Park Nord
Østre Allé 6
Støvring, 9530 Danmark
+ Google Maps