Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skab udvikling og vækst i din virksomhed med højtkvalificeret international arbejdskraft

3. december 2021 @ 8:30 - 9:30

Gratis

OBS! – ÆNDRING – ONLINE ARRANGEMENT 3.12.2021 KL. 8.30-9.30

Skab udvikling og vækst i din virksomhed med højtkvalificeret international arbejdskraft

Søger du som virksomhed international højtkvalificeret arbejdskraft? Så har Go Vest den rette kandidat, der kan være med til at skabe vækst og udvikling i netop din virksomhed.

Vi vil gerne formidle den store værdi i at ansætte en højtuddannet med international baggrund.  Oplægsholderne vil derfor dele ud af deres viden og erfaring på området.

Derfor inviterer vi dig til et spændende online event:

Fredag den 3. december 2021 kl. 8.30-9.30  – Online 

Program:

  • Velkommen og kort om, hvorfor tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet international arbejdskraft er på dagsordenen i Vesthimmerland? – oplæg med Kirsten Heisz, Erhverv Væksthimmerland.
  • Hvordan griber man rekrutteringsprocessen an, og hvordan kan du som virksomhed forberede, tilrettelægge og gennemføre et effektivt rekrutteringsforløb, onboarding og fastholdelse? Oplæg med Lotte Christensen fra Slater Consult.
  • Rekrutteringsekspert Thomas Aagaard fra Go Vest fortæller, hvad han kan gøre for din virksomhed. Thomas tilbyder uforpligtende sparring og vejledning ifm. behovsafklaring. Thomas udarbejder en behovsanalyse og kompetenceprofil for din virksomhed og sikrer et godt pre- og onboarding forløb.
  • Præsentation af Go Vest virksomhedspakke – et samlet tilbud til din virksomhed med understøttende muligheder for løntilskud, virksomhedspraktik, danskkurser mm.
  • Iværksættervirksomheden UniqueBeds fortæller om deres erfaring med rekruttering og ansættelse af en højtuddannet international medarbejder. Oplæg med Mads Degn, Partner i UniqueBeds.
  • Spørgsmål/afrunding – tak for i dag.

Har det din interesse, kan du/I tilmelde jer her:  https://vaeksthimmerland.dk/?p=123406   senest den 2. december. Link til deltagelse sendes direkte til jeres mail.

Venlig hilsen

Vesthimmerlands Kommune, Jobcenter Vesthimmerland og Erhverv Væksthimmerland.

Detaljer

Dato:
3. december 2021
Tidspunkt:
8:30 - 9:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Online

Arrangør

Go Vest
Telefon:
27152338
E-mail:
kh@vaeksthimmerland.dk
View Arrangør Website