Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ledelsesdag – Virksomhedens digitale udvikling udfordrer også din ledelse!

30. september 2021 @ 8:30 - 16:00

Gratis

Projektet ”Strategier for Digital Transformation” inviterer til ledelsesdag for ejerledere og ansatte ledere i virksomheder og organisationer, som er eller forventer at skulle i gang med digitaliserings-
projekter. Det er vores erfaring at digital transformation ikke blot er en teknologisk udfordring men i høj grad også en ledelsesmæssig udfordring! På denne gratis ledelsesdag vil vi belyse og drøfte dette.

Dagens program
08.30 Registrering og morgenmad
09.00 Velkomst v. Erhvervschef Dan Skovgaard
09.10 Key Note Speaker kultursociolog Emilia van Hauen. “Som leder skal du mestre at bevare medarbejdernes tillid under transformationen mod nye digitale forretningsmodeller.”
10.00 Introduktion v. CEO Henrik Scharfe, PhD Fonden Autonomous. “Transformationsledelsens 2 horisonter”
10.30 Pause
10.45 Case v. JS Proputec A/S v. CEO Anders Rytter. “Hvordan kommer man i mål med et digitaliseringsprojekt som ingen tror på?”
11.15 Bestyrelses case v. best. formand Thomas Raunsbæk, JS Proputec A/S. “Hvordan involverer du din bestyrelse i digitaliseringsprojektet?”
11.45 Case og dialog v. CEO Lars Grotrian A/S og CEO Henrik Scharfe, PhD. ”Nu fløjter Leif igen! – Fokus på ledelsens rolle i Digital Transformation.”
12.30 Frokost
13.15 Indlæg v. næstforperson i Ledernes Hovedorganisation Pernille Simonsen. “Fremtidens udfordringer for fremtidens ledere!”
13.45 Indlæg v. Centerdirektør og digitaliseringsforsker Annabeth Aagaard, Aarhus Universitet.Digitale Forretningsmodeller ud fra et ledelsesperspektiv
14.15 Indlæg v. Teamleder Hans-Henrik Nørgaard, Sekretariatet for Erhvervsfremmebestyrelsen. “Hvordan understøtter det offentlige erhvervsfremmesystem den digitale transformation?”
14.45 Kaffepause og debat ved bordene
15.30 Paneldebat v. indlægsholderne. Ordstyrer Erhvervschef Dan Skovgaard
16.00 Afslutning v. Erhvervschef Dan Skovgaard

Alle virksomheds ejerledere, ledere og bestyrelsespersoner i virksomheder og organisationer i Jammerbugt- og Vesthimmerlands kommuner er velkommen til at deltage i dette arrangement. Der er et max på 50 pladser og der fordeles efter først til mølle princippet.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på kr. 500,-

Bemærk særlige forhold: Ledelsesdagen er en del af et erhvervsfremmeprojekt finansieret af Erhvervsstyrelsen. Den gratis deltagelse modsvares af en underskrift på en erklæring om deltagelse (Minikontrakt) og en EU Deminimis erklæring om statsstøtte. Disse dokumenter fremsendes elektronisk til underskrift inden ledelsesdagen, men afleveres fysisk på stedet.

Detaljer

Dato:
30. september 2021
Tidspunkt:
8:30 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Vitskøl Kloster
Viborgvej 475
Ranum, 9681
+ Google Maps
View Sted Website