Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Har du brug for hjælp til at sælge?

4. oktober 2021 @ 15:00 - 18:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 25. oktober 2021 at 15:00

One event on 9. november 2021 at 15:00

One event on 23. november 2021 at 15:00

Campforløb for små og mellemstore virksomheder uden salgsorganisation

Har du brug for hjælp til at sælge?
Tilmelding: https://erhvervshusnordjylland.nemtilmeld.dk/58/

Formål:
I tæt samarbejde mellem Mariagerfjord Erhvervsråd, Erhverv Væksthimmerland, Retail Consulting Company  (RCC) og Erhvervshus Nordjylland, tilbydes der et Campforløb/Kursusforløb for mindre virksomheder, der ikke har en decideret salgsafdeling, til at fokusere på salget. Kursusforløbet giver dig og dine medarbejdere simple tilgange og teknikker, som kan implementeres i dagligdagen. Målet er at finde såvel tid, som motivation og teknik til at arbejde struktureret med salg.

Da markedet har forandret sig markant i løbet af 2020, og i 2021, er det blevet endnu mere vigtigt at have et salgsfokus. Meget af den omsætning, der tidligere ”kom af sig selv” udebliver i dag, og den skal hentes gennem en proaktiv indsats.

Sessionerne vil være sammensat af oplæg og præsentation af konkrete værktøjer til at håndtere forskellige situationer efterfulgt af refleksioner både individuelt og i grupper. På forløbet vil der desuden være rig mulighed for at vidensdele, sparre med hinanden og videreudvikle virksomhederne til gavn for sig selv, hinanden og de mange kunder, som virksomhederne er i berøring med

Som opsamling på de 4 kursus-sessioner vil der være mulighed for at få individuel sparring på egen vækstplan, for at synliggøre implementeringen, både hvilke udfordringer og muligheder som virksomheden står over for, og for at fejre de succeser, som er lykkedes undervejs i forløbet.

Målgruppen er:
SMV virksomheder, som ikke selv har en decideret salgsafdeling. Det kan være salg indenfor produktion, servicefag, liberale fag, håndværksvirksomheder e.l.

De 4 sessioner skal der arbejdes med bl.a.:

 • Har du salgsfokus eller opgavefokus?
 • Din egen motivation for at være sælger
 • Skab tiden til salg – og undgå overspringshandlinger
 • Salgs- og kundetilgang, der giver resultater
 • Salg, psykologi og personprofiler
 • Sådan skabes en salgskultur i virksomheden
 • Salgsledelse
 • Styring af salgsopgaven i virksomheden – do’s & don’ts
 • Konkrete cases fra egen virksomhed

Mellem hvert modul har man sin egen opgave fra egen virksomhed, som man arbejder med. Derudover mødes man med sin egen minigruppe – enten fysisk eller på f.eks. Teams.

 1. møde: Mandag den 4. oktober kl. 15-18
 2. møde: Mandag den 25. oktober kl. 15-18
 3. møde: Tirsdag den 9. november kl. 15-18
 4. møde: Tirsdag den 26. november kl. 15-18

Alle deltagere får tildelt 2 timers individuel sparring/forretningsudvikling/ programgennemgang med en Erhvervskonsulent fra Erhverv Væksthimmerland – denne er obligatorisk og skal anvendes til udarbejdelse af en Vækstplan for virksomheden, og er derfor afslutningen på forløbet. Det er virksomhedens ansvar og opgave at udarbejde Vækstplanen, men det gøres i dialog med en erfaren konsulent fra Erhverv Væksthimmerland.

Tilmelding: https://erhvervshusnordjylland.nemtilmeld.dk/58/

Sted

Cemtec
Majsmarken 1
Hobro, 9500 Danmark
+ Google Map