Indlæser begivenheder

« All begivenheder

Corona-stress og håndtering, særligt for ejerledere v. Malene Worm

18. maj 2021 @ 18:30 - 20:00

Gratis

LÆR AT OPDAGE STRESS I TIDE 

AT VÆRE SELVSTÆNDIG ERHVERVSDRIVENDE I EN OMSKIFTELIG (COVID-19) TID 

I samarbejde med autoriseret psykolog Malene Viderup Worm afholder Erhverv Væksthimmerland briefing-møde omkring stress. Hvad er stress? Hvordan opdager man stress i tide? Og hvordan kan man håndtere stress?  

Jeg oplever flere og flere selvstændige erhvervsdrivende i min praksis, der henvender sig med stress. Stress som også nogle gange har udviklet sig til depression og angst.” siger Malene. 

Særligt for denne Covid-19-tid er, at det stabile, er det ustabile. Der bliver taget beslutninger, som man ikke selv kan påvirke, og der er en generel usikkerhed om fremtiden både økonomisk men også i forhold til, om alt bliver som tidligere – om det bliver ”normalt” igen. Hvad skal man lægge mærke til, når man taler om stress, og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt af stress. 

Malene Viderup Worm er uddannet cand. psych. fra Aarhus Universitet i 2004, autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi for unge og voksne. Malene startede i 2005 Psykologklinikken Himmerland og har siden 2003 haft erfaring med at lave terapi i privat praksis. Malene tilbyder supervision, både individuelt og i gruppe samt afholdelse af temadage og foredrag.  

Malene arbejder med Acceptance and Commitment Therapy (ACT), der er en moderne udgave af kognitiv adfærdsterapi, fulness og selfcompassion. 

Detaljer

Dato:
18. maj 2021
Tidspunkt:
18:30 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Erhverv Væksthimmerland
Telefon:
27 15 23 38
E-mail:
kh@vaeksthimmerland.dk
View Arrangør Website

Sted

Erhverv Væksthimmerland
Messevej 1A
Aars, Danmark 9600
+ Google Map
Telefon:
25362066

Corona-stress og håndtering

20 Deltagere
30 tilbage
Tilmed dig her