Inspiration, information og erhvervshistorier fra Vesthimmerland

Her på siden finder du udgaverne af vores erhvervsmagasin
 

Lad os inspirere dig!

Hvis du søger information om erhvervslivet i Vesthimmerland, eller du som iværksætter eller virksomhed i Vesthimmerlands Kommune, søger inspiration, viden, vejledning eller gode råd til, hvordan du skaber udvikling og vækst, har vi flere gode tilbud til dig.

Erhvervsavisen
To gange årligt udgiver vi erhvervsavisen ”Erhverv Væksthimmerland” som en annoncefinansieret husstandsomdelt avis, der udgives i samarbejde med Aars avis, hvor fokus er på erhvervsrelevant information og de gode erhvervshistorier fra Vesthimmerland. Avisen kan du altid finde digitalt via et link i vores nyhedssektion. Vi opfordrer alle virksomheder i kommunen til at støtte op om dette ret unikke projekt via annoncering i avisen.

Nyhedsbrev
Indtaster du dine kontaktoplysninger til vores nyhedsbrev, vil du løbende modtage informationer på mail, og er du medlem af en af de fire lokale erhvervsforeninger, kommer der også løbende tilbud om aktiviteter og informationer på mail herfra.

Arrangementer
I vores arrangementsoversigt her på hjemmesiden kan du altid følge med i, hvilke aktiviteter der finder sted, både her i Vesthimmerland og i nabokommunerne. Det vil fremgå af hver enkelte aktivitet, om der er betaling i forbindelse med deltagelse, og hvordan du tilmelder dig.