Indlæser Begivenheder

Inspirationsmøde om brug af storytelling i markedsføringen af din virksomhed

Der var engang …
På den måde starter mange gode eventyr, og de fleste af os kan godt lide at læse eller lytte til en god historie. Og lige netop det kan du bruge som en fordel i din virksomheds kommunikation – hvis du gør det rigtigt.

Historier eller storytelling, som det også kaldes, kan være med til at styrke dit brand, skabe loyale kunderelationer og sætte gang i virksomhedens inbound salg. Med den rette eksekvering og målretning vil du opnå en lang række fordele, der giver øget værdi for din forretning.

Og når vi taler kommunikation og branding i dag, er bæredygtighed et af nøgleordene. Her kommer de 17 verdensmål ind i billedet, fordi verdensmålene skaber et godt udgangspunkt til at kommunikere omkring en bæredygtig forretning.
Verdensmålene udgør en ny global ramme for virksomhederne, og er en del af de konkurrenceparametre, som din virksomhed fremover kommer til at måle sig på.
Flere danske virksomheder har allerede positioneret sig på sit bidrag til en bæredygtig fremtid. Målene rummer dog potentiale for, at langt flere drager nytte heraf.

Program:
Kl. 16.00 Velkomst v/ erhvervskonsulent Rebecca Knudsen og Søren Rigborg
Kl. 16.10 Branding og storytelling v/ Christina Vinther-Jensen, HEG og Søren Rigborg
Kl. 16.55 Pause og sceneskifte
kl. 17.00 De 17 verdensmål v/ projektchef ved FN17 Business, Rikke Agerholm Therkildsen
Kl. 17.55 Opsamling og tak for i dag
Kl. 18.00 Sandwich og netværk

Vil du lære at gøre brug af storytelling som markedsføring og få mere viden omkring de 17 verdensmål? Så tilmeld dig dig gerne straks eller senest fredag den 27. maj 2022.

Arrangementet er for alle iværksættere og virksomheder i Vesthimmerland.
Det er gratis at deltage og tilmelding er nødvendig.

Vi glæder os til at se dig.

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top