Indlæser Begivenheder

– en ny ledelsesdisciplin, der fremtidssikrer din virksomhed.

Verden forandrer sig med større hast end nogensinde før og kriserne står i kø. Etablerede virksomheder udfordres i stigende grad af nye aktører, teknologier og uventede kriser, der ændrer de gængse spilleregler for ledere og organisationer. Ved at arbejde strategisk med sin virksomheds modstandsdygtighed fremtidssikrer man sin virksomhed og giver sig selv muligheden for både at modstå og udnytte de udfordringer og kriser, der måtte komme i fremtiden. Strategisk modstandsdygtighed er en nødvendig ledelsesdisciplin på lige vilkår med digital transformation, forandringsledelse osv.

Deltag i dette inspirationsmøde og:
• Bliv inspireret til at arbejde strategisk med modstandsdygtighed
• Få konkrete værktøjer til at arbejde med modstandsdygtighed i din virksomhed
• Få en scanning af mulige fremtidsscenarier
• Forstå hvordan mulige fremtidsscenarier vil påvirke din nuværende strategi
• Få Inspiration til strategiske initiativer, som kan igangsættes samt hvordan ledelsen selv kan kickstarte arbejdet med at øge virksomhedens modstandsdygtighed.

Program:
Kl. 08:00 Ankomst og morgenbrød, kaffe/the
Kl. 08:15 Velkommen til dagens tema v/ erhvervschef Anna Oosterhof, Erhverv Væksthimmerland
Kl. 08:25 Tema – Modstandsdygtighed v/ Mette Weyergang og Emilia Herrik, Teknologisk Institut
Sådan øger du din modstandsdygtighed og fremtidssikrer din virksomhed i krisetider
Kl. 09:30 Næste skridt – Modstandsdygtighed: Strategisk sparring for succes
Kl. 09:50 Afrunding og opsamling
Kl. 10.00 Tak for i dag

Modstandsdygtig.dk har til formål at ruste danske SMV’er med internationale aktiviteter til nuværende og fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes agilitet og robusthed – deres modstandsdygtighed. Det sker gennem virksomhedsprojekter, hvor virksomhederne lærer at arbejde strategisk med deres modstandsdygtighed, så de bedre kan modstå nuværende og potentielle kriser som bæredygtighedskrav, forsyningssikkerhed, energikrise, råvaremangel el. lign. Projektet får mere vidtrækkende effekt gennem katalyserende formidling og kvalificering af en modstandsdygtighedsguide, der har potentiale til at hjælpe virksomheder dokumentere, at de modstandsdygtige – hvilket er et stigende krav for at blive leverandør og få kredit i fremtiden. Læs mere om projektet her: modstandsdygtig.dk

Det er gratis at deltage og tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig gerne straks eller senest fredag, den 21. april 2023 her på siden.

Hent invitation som PDF her.

Vi glæder os til at se dig!

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top