Indlæser Begivenheder

Grøn omstilling og bæredygtighed fylder mere og mere, og der kommer ofte nye regler og krav, som man som virksomhed skal forholde sig til og følge. Den grønne omstilling behøver ikke at være en kæmpe investering med omlægning af hele produktionen, og der er mange måde at gribe det an på. Samtidig findes flere muligheder i form af økonomisk hjælp til at enten påbegynde eller videreudvikle på den grønne forretningsmodel.

 

Program:

Velkomst v/ Erhvervskonsulent, Rebecca Knudsen

Stigende krav fra EU v/NordDanmarks EU-kontor v/ Adm. Direktør, Jens Christian Winther
Ord som klima immunitet og bæredygtighed nævnes i flæng når vi taler grøn omstilling. Eu har sat sig for at Europa skal være CO2 neutral i 2050, den danske regering strammer målene på vejen dertil, men kan min forretning blive en del af de mange penge der er sat af til at nå målet. Jens Christian Winther fra Nord Danmarks EU-kontor, der har drevet virksomhed med udvikling af egne produkter i mange år vil fortælle om nogle af de udfordringer vi står over for, give nogle eksempler på hvad du kan gøre for at komme med, og endelig et indblik i den finansiering som EU kan støtte din udvikling med.

Virksomhedsindlæg fra Kimbrer Computer ApS v/ CEO, Bjarne Aarup
Kimbrer Computer er en international leverandør af nyt, brugt og renoveret hardward og enterprise IT-udstyr. Kimbrer Computer er allerede påbegyndt arbejdet med den grønne omstilling og CEO, Bjarne Aarup fortæller om hvordan de har grebet arbejdet an.

Erhvervshus Nordjylland v/ Forretningsudvikler, Morten Brandholm Vinde
Erhvervshus Nordjylland er det kompetente knudepunkt, som i samarbejde med lokale, regionale og nationale partnere skaber bæredygtig udvikling og vækst i nordjyske virksomheder. Morten Brandholm Vinde fortæller om de forskellige muligheder der findes for tilskud og sparring i forbindelse med den grønne omstilling.

Afslutning og opsamling v/ Erhvervskonsulent Rebecca Knudsen

Mulighed for netværk

 

Mødet er åbent og gratis for alle erhvervsdrivende i Vesthimmerland.

Deadline for tilmelding: fredag d. 25. marts 2022.

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top