Indlæser Begivenheder

Et inspirationsmøde om virksomhedernes forretningsmæssige udfordringer og muligheder i forhold til temaet bæredygtighed – herunder den gode håndtering af bæredygtighedsprocessen.

Beierholm og Erhverv Væksthimmerland inviterer til et spændende inspirationsmøde om bæredygtighed. Der vil være særligt fokus på udfordringer og muligheder for SMV’erne og ikke mindst, hvordan virksomhedens økonomiske bundlinje sikres under bæredygtighedsprocessen.

Inspirationsmødet er for dig, der som leder ønsker inspiration til at skabe en bæredygtig virksomhed – og samtidig få en god forretning ud af det.

Program:
07.30 – 08.00 Morgenmad

08.00 – 08.05 Velkomst v/ Erhvervskonsulent, Kirsten Heisz, Erhverv Væksthimmerland

08:05 – 08.30 Sådan gøres bæredygtighed til en god forretning – del 1
Chef for Salgsudvikling hos Beierholm, Jens Duedahl, belyser blandt andet hvordan flere virksomheder optages af temaet bæredygtighed, eksempelvis som følge af nye krav fra både kunder og lovgivning.

08.30 – 08.50 Krav fra bankerne
Jan Gudiksen, Afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark, kommer ind på de krav fra bankerne, som kan være medvirkende til, at virksomhederne bør stille endnu skarpere på en mere bæredygtig tilgang til produktion og drift.

08.50 – 09.00 Pause

09.00 – 09.30 Sådan gøres bæredygtighed til en god forretning – del 2
Jens Duedahl giver inspiration til at udnytte de forretningsmæssige muligheder, der ligger i at skabe en bæredygtig virksomhed.

09.30 – 10.00 Hvor er der hjælp at hente?
Kirsten Heisz kommer ind på hvor og hvordan, der er hjælp at hente til en mere bæredygtig fremtid i virksomhederne.

Det er gratis at deltage.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet, senest den 9. september kl. 12.00

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top