Indlæser Begivenheder

Exoskeletter kan forbedre fysisk ydeevne og reducerer nedslidning af muskler og led, ved belastende og ensidigt gentagne arbejdsopgaver i for eksempel byggeri eller industri. Teknologien er nu så moden at den er klar til at blive en del af hverdagen i mange virksomheder. Til dette arrangement vil AAU demonstrere de avancerede teknologier indenfor exoskeletter.

AAU søger endvidere mulighed for forskningssamarbejde med en lokal industrivirksomhed, som er interesseret i at teste bærbare robotter (exoskeletter) til gavn for produktivitet og reduktion af arbejdsskader såsom muskel- og slidskader (MSD).

To typer exoskeletter vil blive demonstreret:
Industrielt passivt exoskelet, herunder et passivt exoskelet fra Skelex og et fra AAU. Derudover vil der blive demonstreret en bærbar sensor til arbejdsmiljøvurdering.

Underbens exoskelet
Eksoskelettet på underkroppen er fuldt udstyret. Det kan bruges til rehabilitering af slagtilfælde, SCI og CP patienter. Den kan også bruges som ganghjælpemiddel til ældre, der har gangbesvær.

Program:
Kl. 10:00 Velkomst ved Erhverv Væksthimmerland
Kl. 10:05 Introduktion til Exoskeletter ved AAU (præsentationen foregår på engelsk)
Kl. 10:20 Demonstration og test af Exoskeletter (demonstrationen foregår på dansk)
Kl. 11:20 Næste skridt
Kl. 11.30 Tak for i dag

Det er gratis at deltage og tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig gerne straks eller senest onsdag, den 10. maj 2023 her på siden.

Hent invitation som PDF her.

Vi glæder os til at se dig!

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top