Indlæser Begivenheder

Den 27. oktober går Erhvervshus Nordjylland og Industriens Fond sammen med datagidselsforhandler Michael Andersen nye, underholdende veje for at styrke cybersikkerheden i de nordjyske SMV’er. Journalist og entertainer Anders Lund Madsen vil styre slagets gang som moderator.

Emnet er højaktuelt, og behovet for handling er kolossalt! I dag er de fleste virksomheder og virksomhedsledere skolet til at optimere og effektivisere. Det gøres især gennem øget digitalisering. Men alt for mange bliver fjerne i blikket, når snakken falder på cyberbegreber som RaaS, HaaS, BOTnet og Malware. Ikke desto mindre bliver virksomhedernes evne til at bekæmpe den stigende cybertrussel vigtigere i takt med, at antallet af hackerangreb fortsætter med at stige.

Især SMV’erne er i hackernes søgelys. De betragtes ofte som det svageste led i de store virksomheders forsyningskæder, de har ikke de samme cybersikkerhedsmuskler som de store koncerner, og deres fokus på cybersikkerhed er ikke stort nok.

Tanken er at angribe cybersikkerhed med infotainment. Vi vil tage en stribe cybersikkerhedsbegreber under kyndig behandling i et åbent og sikkert miljø, med gæster på scenen og involvering af publikum. Ambitionen er at gøre SMV’erne skarpere på de krav, der i dag stilles til en sikker forretning”, siger Michael Andersen.

Fra trussel til konkurrenceparameter

Vi skal ud i landet og bygge oven på vores cybersikkerhedsprogram, som ikke alene handler om at forebygge cyberangreb, men også har fokus på, at danske virksomheder skal være førende i at udvikle og anvende ansvarlige og sikre digitale løsninger. Med dette event går vi til stoffet på en ny måde ved at formidle det i øjenhøjde og med humor fremfor løftede pegefingre. For cybersikkerhed bliver et afgørende konkurrenceparameter fremover, og derfor skal det også formidles, så alle forstår det”, siger Malene Stidsen, programchef i Industriens Fond.

Michael Andersen vil, med afsæt i sin ekspertise som datagidselsforhandler, sammen med gæster på scenen, belyse fremtidens cyberverden for SMV’er og dermed de forretningsmodeller og taktikker, der ligger bag den organiserede cyberkriminalitet og som truer danske SMV’er – herunder trusler i form af hacking, true cyber crime, spionaktiviteter.

Programchef for Industriens Fonds Cyberprogram Malene Stidsen er fast gæst og deler ud af sin viden og indsigter omkring Cybersikkerhed og Industriens Fonds engagement i at hjælpe danske virksomheder ind i en cybersikker verden. Ud over Malene er der inviteret specielle gæster, som kan berige publikum med noget ganske særlig viden.

Tilmeld dig et inspirerende og medrivende infotainment-show, der lokker smilene frem, når showets moderator, journalist Anders Lund Madsen på sin egen ærlige og transparente måde stiller de spørgsmål, som de færreste ellers stiller. Sammen med gæster på scenen viser og belyser han sammen med Michael Andersen hacking, true crime, spionaktiviteter i Danmark, og fremtidens cyberverden for den lille og mellemstore virksomhed.

Program:

  • Kl. 8.30-9.00: Ankomst og networking – nyd en kop kaffe og en croissant
  • Kl. 9.00-9.15: Velkomst v/Lars Erik Jønsson, adm. direktør i Erhvervshus Nordjylland
  • Kl. 9.15-10.00: Cybersikkerhed for sjov…? – part 1
  • Kl. 10.00-10.15: Pause
  • Kl. 10.15-11.00: Cybersikkerhed for sjov…? – part 2
  • Kl. 11.00-11.15: Oplæg om mulighederne i Erhvervshus Nordjylland v/Casper Gerner Mikkelsen, forretningsudvikler i Erhvervshus Nordjylland
  • Kl. 11.15-12.00: Networking og mulighed for at snakke med Industriens Fond, D-mærket, Erhvervsstyrelsen og Erhvervshus Nordjyllands forretningsudviklere.

Tilmeld dig her: https://erhvervshusnordjylland.nemtilmeld.dk/135/

Del denne historie, Vælg din platform!

Go to Top