Preben Stæhr er frivillig mentor i vores mentorkorps. Han har en bred erfaring med sig i bagagen med titler som erhvervsmand, investor, iværksætter, virksomhedsejer og mentor. Hans helt store passion er iværksætteri, og han deler meget gerne ud af sine erfaringer!

Det er netop Prebens brede erfaring og hans lyst til at dele ud af den, der motiverer ham til at være mentor. Han elsker at se iværksættere lykkes med deres virksomheder, og derfor vil han gerne være til gavn for dem.

Faktisk var Preben i sin tid, sammen med vores erhvervskonsulent Kirsten Heisz, inspirator til, at mentorkorpset blev stablet på benene. Preben oplevede ofte, at folk kom til ham for at få råd, imens Kirsten oplevede, at iværksætterne manglede en at støtte sig op ad.

Med denne gode indsats kan han nu være mentor for Anette Kold, som ejer Frk. Kold. Anette og Preben mødes en gang om ugen, og det fungerer godt for dem begge to:

”Jeg mødes med Anette en gang om ugen, det fungerer godt, og det er virkelig en fornøjelse. Jeg synes det er drønspændende at høre om hendes virksomhed” siger Preben Stæhr.

Anette er mindst lige så begejstret som Preben, og siger:

”Vi taler om alt det, der fylder for mig – både på godt og ondt. Han hjælper mig med at løse problemstillinger, og så har han så gode erfaringer med sig i bagagen, som han gerne vil dele med mig”.

Vil du også have en mentor tilknyttet? Så kontakt Søren Rigborg på tlf. 61628167 eller mail sr@vaeksthimmerland.dk