Per er en del af vores mentorkorps, som helt gratis hjælper iværksættere i gang, eller på rette vej, med deres virksomhed. Han har en lang karriere bag sig, og har især erfaring inden for salg, produktion og ledelse. Han sætter en stor ære i at hjælpe de modige iværksættere, og synes, det er vigtigt, at de har mulighed for at få gratis hjælp, så der er gode chancer for at lykkes. Per har selv stået med mange af de udfordringer, som de fleste iværksættere står med, og derfor har han gode erfaringer med sig, og kan bidrage med inspiration og den viden, man som iværksætter har brug for.

Per er på nuværende tidspunkt både mentor for Niklas Andersen, Stålhaven, og Anders Bloch, Nordmas. Begge iværksættere nyder godt af Pers hjælp og erfaringer:

”Når man sidder alene med tingene, er det rart at tale med en med noget know how, og som har prøvet noget lignende. Han har meget erhvervserfaring, og det har været godt med en, der ser det udefra” udtaler Niklas Andersen.

Niklas nævner desuden, at Per stiller nogle gode spørgsmål, imens han også lægger mærke til ting, han ikke selv havde tænkt på.

Samme positive indstilling ser man hos Anders Bloch omkring dét at have Per som mentor:

”Det har været et rigtig godt indspark. Per er rutineret, han er god til at se, hvor vi skal justere på noget, og han siger altid sin ærlige mening. Derfor sørger han også for, at jeg har en god forretning” udtaler Anders Bloch.

Anders fortæller derudover, at Per har været god til at sætte fokus på problemstillinger i hans virksomhed, og derfor er der kommet en god balance i den. Han slutter af med at sige:

”Jeg kan varmt anbefale ham, han er dygtig!”

Vil du også have en mentor tilknyttet? Så kan du kontakte vores erhvervskonsulent, Søren Rigborg, på tlf. 61 62 81 67 eller mail: sr@vaeksthimmerland.dk