Barnets Blå Hus er et specialiseret behandlingstilbud for børn og familier, der har særlige udfordringer på grund af alkohol- og stofmisbrug i familien. Det er derfor både børn og forældre, der får hjælp og støtte af Barnets Blå Hus. Vil du støtte op omkring Barnets Blå Hus ved at tegne et partnerskab gennem din virksomhed?

Ved at give dit bidrag er du med til at sikre, at alle borgere i Vesthimmerlands Kommune har mulighed for at få hjælp til udfordringer i hjemmet. På den måde hjælper du også til, at der er fokus på trivsel, som resulterer i en sund kommune, hvor man tager et fælles, socialt ansvar. Dette er en fordel for virksomheder, især fordi der vil være flere arbejds- og mødestabile borgere samtidig med, at man gør en god gerning.

Få penge gør en stor forskel

Det koster kun 1000 kr. om året som virksomhed at tegne et partnerskab, men det er en kæmpe hjælp for Barnets Blå Hus – få penge gør en stor forskel. En virksomhed, der hjælper Barnets Blå Hus ved at være medlem, er den lokale bilforhandler, Klaus Buus:

”Jeg synes, det er rørende, at Barnets Blå Hus hjælper så mange. Det er ikke dyrt at hjælpe, og jeg håber, at vi kan løfte i flok” siger Klaus Buus

Han tilføjer desuden:

”Det er tankevækkende, at der er så mange, der har brug for hjælpen, og derfor er det også vigtigt, at der er nogle, som brænder for at hjælpe familierne”.

Vil du eller din virksomhed også hjælpe? Så kan du tegne et partnerskab lige her