Toft er frivillig mentor i vores mentorkorps, som består af otte dygtige mentorer! Toft arbejder som administrerende direktør i tre virksomheder, som blandt andet investerer i køb, salg og udlejning af ejendomme, aktier samt værdipapirer. Derfor har Toft især erfaringer inden for økonomi, hvilket har været en stor hjælp for dem, han har været mentor for. Han blev mentor, fordi han nyder at give gode råd videre fra sine egne erfaringer. Han har selv været med til at starte en virksomhed, som gik fra 0 til 100 millioner i omsætning, så derfor ved han, hvad det kræver at starte som iværksætter.

På nuværende tidspunkt er han mentor for Sabina, som driver sin egen webshop ved navn Sabinas, hvor hun sælger garn og produkter til at strikke med. Hun har haft stor glæde af Tofts kompetencer inden for økonomi, og udtaler om hans hjælp:

”Det var som om, han kom forbi, og opfandt den dybe tallerken for mig. Jeg haltede på økonomidelen, og det har han løftet 400 procent”.

Toft bidrager også til forretningsdelen for Sabina, og så står han til rådighed, når hun har brug for en at sparre med. Han har givet hende gode værktøjer, som hun kan arbejde videre med, og hvis hun har brug for at få tjekket op på noget, sender hun det til Toft, som med glæde kigger det igennem.

Har du også brug for en mentor? Så kan du kontakte vores erhvervskonsulent, Søren Rigborg, på tlf. 61 62 81 67 eller mail: sr@vaeksthimmerland.dk