2022 blev endnu et år med mange positive muligheder, men også et år med udfordringer. Der har været fart på i mange virksomheder og dermed udvidelse af produktionen, øget omsætning mv.

Igennem 2022 har der i bestyrelsen for Erhverv Væksthimmerland været en proces i gang med at finde en model, hvor vi samler erhvervslivet i Vesthimmerland i én forening til gavn for udvikling og vækst i Vesthimmerland. Det har resulteret i etableringen af Foreningen Erhverv Væksthimmerland, hvilket vi er meget glade for. Samtidig med dette har bestyrelsen for Erhverv Væksthimmerland igangsat processen for at ansætte en ny erhvervschef.

Nu står der et nyt år – 2023 – for døren. Vi ser frem til endnu et år med godt samarbejde med jer, og at vi sammen kan skabe værdi for jer og Vesthimmerland. Vi er tilbage på kontoret igen den 3. januar og indtil da, ønsker vi dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår☃️🎊.