For syvende år i træk har vi, sammen med Spar Nord, kåret Årets Iværksætter i Vesthimmerland! Årets Iværksætter er en lokal iværksætter, der har gjort en særlig indsats, og opnået gode resultater inden for de første fem år af virksomhedens levetid. Derfor var de nominerede: UniqueBeds, Stålhaven og Skanego.

Og Årets Iværksætter i Vesthimmerland 2022 blev… Niklas Gedsted Andersen, STÅLHAVEN! Stålhaven er en lokal virksomhed fra Løgstør, som har vundet prisen på baggrund af deres attraktive produkter, der er gået som varmt brød. Derudover har virksomheden gennemgået en kæmpe udvikling, hvor de har vækstet så meget, at det har været nødvendigt at skifte lokaler flere gange i virksomhedens levetid. Ejer af virksomheden, Niklas Gedsted Andersen, er skarp på forretningsudvikling, dygtig til at uddelegere opgaver, og så har han en misundelsesværdig evne til at sætte sig ind i nye ting. Så prisen som Årets Iværksætter er i allerhøjeste grad velfortjent for Stålhaven!

Opstarten som iværksætter

Hvad der startede som et hobbyprojekt i sin fars garage, er nu blevet en levevej for Niklas. Han startede med at lave højbede af stål, som han solgte på DBA. Det var derfor en glad Niklas, der stod med trofæet i hånden:

”Jeg er da bare glad. Jeg havde håbet på, at virksomheden skulle blive en succes, men det er virkelig kommet bag på mig, hvor stort markedet er” siger Niklas.

Så et kæmpe tillykke skal det lyde herfra til Stålhaven med deres flotte indsats!