Efter fem år, hvor den digitale transformation for alvor er blevet sat på dagsordenen, takker erhvervsprojektet NordVest Smart Production af for denne gang. For at afslutte projektet med manér tager vi jer med ind i en verden af smart production, hvor har vi samlet 42 deltagende virksomheder og flere inspirerende portrætter i et virksomhedskatalog.

Med det fremsynede projekt har vi gennem et stærkt samarbejde knækket koden til at skabe innovation og udvikling i små- og mellemstore produktionsvirksomheder, når det gælder deres digitale transformation. Projektet har understøttet lokale virksomheder i Vesthimmerlands- og Jammerbugts Kommune, og er senere hen blevet udvidet til Thisted- og Mariagerfjord Kommune.

Gennem projektet har virksomhederne fået kigget på deres potentiale for innovation, forretningsmodeller og undersøgt deres dataøkonomier, med mulighed for at skabe nye innovationstiltag, som har resulteret i øget vækst og udvikling.

Virksomhederne er blevet mødt ’on location’ af de lokale erhvervskontorer, eksperter fra Fonden Autonomous og Aalborg Universitet. De er blevet guidet igennem hele innovationsprocessen, og har derigennem fået udvidet deres digitale horisont.

Er du interesseret i at starte eller udvide din virksomheds digitale rejse? 

Så står dit lokale erhvervskontor klar til at vejlede. Du finder den nødvendige kontaktinformation her.

Læs virksomhedskataloget og om virksomhedernes digitale transformation her.