Hos Erhverv Væksthimmerland sætter vi fokus på de gode fortællinger fra erhvervslivet i Vesthimmerland, og derfor har vi lavet podcasten ”Mulighedernes Vesthimmerland”, som belyser nogle af disse fortællinger.

 

Der er otte episoder, hvor du får et unikt indblik i virksomheder i kommunen bl.a. PreMeds rejse som iværksætterfirma inden for ambulancetjenesten samt optagelser med henholdsvis direktør Jens Sørensen, Outline vinduer, og direktør Knud Kristensen, HME, som begge belyser dels dem som privatperson, og hvordan det er at være direktører i en stor, lokal virksomhed.

Direktør af PreMed, Anders Vikke

Der tales også ind i muligheder for virksomheder, hvor Erhverv Væksthimmerland sammen med eksperter sætter fokus på forskellige områder fx. digitalisering, arbejdskraft, finansieringsmuligheder via Vækstfonden med mere.

 

Så tøv endelig ikke med at gå ind og lytte til de lærerige og spændende episoder af podcasten! Og der kommer løbende flere.