Er du SMV, og kan du mærke presset på tegnebogen med de nuværende energipriser, og har din virksomhed en geografisk nærhed til fjernvarmeværkerne? Så er det nu, du skal læse dette.

I et tæt samarbejde mellem Erhverv VækstHimmerland, Aars Fjernvarme AMBA, fjernvarmenet i Aalestrup (AN Energi AMBA) og det regionale projekt GRØN, sætter vi nu fokus på køling, overskudsvarme og konvertering af energikilder.

Vi er teamet op med et kompetent hold eksperter fra NIRAS, og der lægges store planer for at skabe bæredygtigt samarbejde mellem lokale virksomheder og fjernvarmeværkerne. Vi starter allerede nu, og projektet kører videre resten af året.

Den overordnede ramme og målsætning er at skabe industrielle symbioser i projekt GRØN, der er finansieret gennem Erhvervsfremmestyrelsen. Grønne Ressource-Økosystemer Nordjylland (GRØN) – Center for Logistik og Samarbejde ApS (logsam.dk)

Kontakt os og hør nærmere om projektet!

Rasmus Aaen RA@NIRAS.DK

Rikke Drustrup rdr@portofaalborg.com

Dan Skovgaard dan@vaeksthimmerland.dk

Jan Clement jcl@aarsfjv.dk

Palle Pedersen pjp@an-energi.dk

Per Jan Pedersen pjpe@niras.dk

Lars Jøker lj@logsam.dk

Projektgruppen planlægger indsatsområderne for samarbejdet med lokale virksomheder.